silver Napisano 26 Lipca 2015 Napisano 26 Lipca 2015 Talia Illuminatti cała, nie stosuję odwróconych kart. Ciekawi mnie sierpień to zawsze był mój ulubiony miesiąc. Mam zawsze urlop i urodziny pod koniec miesiąca. Sierpień Aura: 6 Pucharów, 8 Pucharów, 9 Pucharów- radosno- nostalgiczna aura, pełno uczuć, Dom: Król Monet, Rycerz Buław, As Mieczy- jakaś dyskusja z ojcem mi się wydaje lub rozwiązywanie jakiegoś problemu Praca: 9 Buław, 6 Buław, Rydwan - obrona swojej pozycji i zdecydowane zwycięstwo po którym ruszę do przodu Finanse: Gwiazda, Cesarzowa, Mag - o kurcze chyba wygram w totka Emotikon wink Zdrowie: Słońce, Świat, 8 Buław- może się przewijać temat prokreacji Uczucia:6 Monet, 3 Buław, 2 Pucharów- rewelacja, love, motylki w brzuchu sex Niespodzianka: Królowa Monet, Mag, 8 Buław Jakbym miała się dostać na szybką naukę, kurs, szkolenie Ostrzeżenie: Papież, 6 Monet, 6 Mieczy- skojarzyło mi się ze spadkiem, śmiercią kogoś- no nie wiem lub wykaż się empatią bo możesz coś stracić Efekty na koniec miesiąca: Królowa Buław, 6 Pucharów, 4 Buław- spełnienie, miłość, bardzo uczuciowy miesiąc pełen sukcesów. No zaskoczyły mnie finanse bo niczego się nie spodziewam. W zdrowiu zobaczyłam dobre wiadomości o dziecku. Weryfikacja pod koniec miesiąca. Pozdrawiam urlopowiczów :)Niedługo dołączę. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Sierpnia 2015 Maestro Napisano 2 Sierpnia 2015 Juz sie robi;)))) Sierpień Aura: 6 Pucharów, 8 Pucharów, 9 Pucharów- miesiac emocjonalny, byc moze spotkasz kogos sprzed lat, moze ktos z rodziny przyjedzie,widac sporo powrotow, ale i radosci.. Dom: Król Monet, Rycerz Buław, As Mieczy- jakas rozmowa miedzy mezem,a mlodszym mezczyzna jest tu widoczna Praca: 9 Buław, 6 Buław, Rydwan - jakis sukces Cie czeka i zwiazany z tym wyjazd Finanse: Gwiazda, Cesarzowa, Mag - bedzie pieknie, bo zainwestujesz w siebie Zdrowie: Słońce, Świat, 8 Buław- bardzo dobre, sporo pracy nad próbami poczęcia dziecka;)))) Uczucia:6 Monet, 3 Buław, 2 Pucharów- bardzo pieknie, duzo milosci, duzo bliskosci, tej emocjonalnej i fizycznej, mozliwe, ze pojedziecie za granice Niespodzianka: Królowa Monet, Mag, 8 Buław uda Ci się osiagnac jakis cel, widac Twoje zadowolenie i przyplyw energii z tym zwiazany Ostrzeżenie: Papież, 6 Monet, 6 Mieczy- uwazaj na starszego mezczyzne, moze cos palnac (6 mieczy mi czesto obgadywanie, mowienie o kims pokazuje) Efekty na koniec miesiąca: Królowa Buław, 6 Pucharów, 4 Buław- moja droga...staniesz na piedestale, zyskasz pewnosc siebie, sporo radosci i w ogole widac, ze wypoczniesz;) Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Sierpnia 2015 Napisano 6 Sierpnia 2015 Aura: będzie emocjonalnie, dużo rozmarzenia, rozmemłania, ale miesiąc ogólnie będzie fajny:-) Dom: coś będzie wyjaśniane z mężczyznami w domu być może na temat innego mężczyzny Praca: początek miesiąca taki ostrożny, ale później będziesz za coś zbierać laury i być może będzie jakaś zmiana Finanse: no graj kochana! graj! będzie dobrze:-) chyba dostaniesz coś na urodziny, może jakiś voucher do SPA, albo coś w tym stylu:-) ZDrowie: świetne! Uczucia: bardzo ładne karty:-) Niespodzianka: nie wiem, czy kobieta jest Twoją przełożoną, ale być może właśnie zaproponują Ci jakieś szkolenie Ostrzeżenie: Papież czasami mi pokazuje nieuczciwych ludzi, więc przyjmując jakieś oferty, zastanów się, czy Ci się opłacają Efekty na koniec miesiąca: fajny miesiąc będzie:-) często będziesz wspominać jakieś pozytywne sytuacje, być może będziesz też dużo czasu spędzać w domu:-) Cytuj
silver Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 Weryfikuję. Miesiąc fajny byłam na urlopie i próbowałam ratować wysuszoną na wiór działkę. W finansach pokazały się pieniądze z odszkodowania. W zdrowiu przewijał się temat dzieci i pojechaliśmy 200 km na badania. Ostrzeżenie pokazało kontrolę i małą wtopę. Miesiąc fajny. Szkolenie wyjątkowo udane. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi