Skocz do zawartości

Przyzwanie - Bael

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie,

A więc tak, kontakty z demonami już miałem, udało mi się "rozmawiać" z Baltazarem, a także miałem okazję pobyć razem z jakimś innym, który nie chciał się ujawnić kim jest. W każdym bądź razie, nastąpiły pewne rzeczy w moim życiu, na które teraz nie mam już zbyt wielkiego wpływu, czasu nie cofnę z tego co mi wiadomo. A więc, poszukuję odpowiedzi na pewne pytania, których nikt z śmiertelników mi nie odpowie. Problem polega na tym, iż demony zawsze przychodziły do mnie same - w sumie przyjemne uczucie jak dla mnie. Reasumując: potrzebuję wiedzieć jak przyzwać arcydemona Bael'a.

Nie martwcie się o mnie, nic gorszego co już przeżyłem nie może mi się już stać.

Dziękuję za pomoc :)

Napisano

Wystarczy tylko poprosić o spotkanie i jeśli on wyrazi taką wolę - spotkanie otrzymasz.

Cywilizacja reptilian będzie przybierać różne formy i Cię zwodzić byś po śmierci czasem nie umknał matni reinkarnacyjnej.

A mógłbyś wyjawić treść rozmowy ? ciekawy jestem co Ci naściemniali.

Gość User2
Napisano (edytowane)

Jest wiele grimoirów opisujących sposób w jaki nalezy ewokować Uadłych Aniołów.

Przede wszystkim Goecja daje wskazówki co należy poczynić.

Z chęcią bym z tobą porozmawiał o tych sprawach na priwa.

Zwłaszcza interesuje mnie Upadły Anioł Baltazar.

Wolno mi wiedzieć czego chcesz od Upadłego Baela?

Edytowane przez User2
Napisano
Witam serdecznie,

A więc tak, kontakty z demonami już miałem, udało mi się "rozmawiać" z Baltazarem, a także miałem okazję pobyć razem z jakimś innym, który nie chciał się ujawnić kim jest. W każdym bądź razie, nastąpiły pewne rzeczy w moim życiu, na które teraz nie mam już zbyt wielkiego wpływu, czasu nie cofnę z tego co mi wiadomo. A więc, poszukuję odpowiedzi na pewne pytania, których nikt z śmiertelników mi nie odpowie. Problem polega na tym, iż demony zawsze przychodziły do mnie same - w sumie przyjemne uczucie jak dla mnie. Reasumując: potrzebuję wiedzieć jak przyzwać arcydemona Bael'a.

Nie martwcie się o mnie, nic gorszego co już przeżyłem nie może mi się już stać.

Dziękuję za pomoc :)

JAjcarz jesteś .

Teraz to osłodzone coś, poznasz sobą to nieosłodzone, sam tak wybrałeś. Zmieniło się i istoty co wyżej były poprzez swoich tu żerowały, aby nadal am am mieć musiały Tu same żerować zacząć . Poprzyklejały się do ludzi co ot tacy sobą są, nie ma w nich jakiś pokładów energii. Nie najedzą się wystarczająco nimi, tak je mobilizują, aby innych w to wciągać , bo grupa pożywniejsza i bywa z innych więcej ściągnie , ale to już też się skończyło. Ci co chcą sami sobą karmą dla tych bytów zostają , na nikogo nie przerzucą macek. Może tak ma być, aby siebie poznali ? Nie wiem. Sami wybrali tak to ... .

Napisano

:)0

Nie najedzą się wystarczająco nimi, tak je mobilizują, aby innych w to wciągać

Jednym z celów stawianych przez plejadian ludzkości jest to aby reptilianie przemodelowali swój system pożywienia - jeśli ludzie się zmienią - przestaną być potrzebni - ale czy się zmienią ? : ) bo od powstania ludzkości jedyne co się zmieniło to sposób zabijania xD

Napisano

:)))))

Dałeś się podejść, był okres masowych przekazów co z innych światów chcieli abyśmy poprzez nich działali, ich słuchali i z miłością przyjęli jako swoich panów. NIe wyszło im. Ziemia Wolna jest, co prawda ludzie maja duużą bezwładność, ale zmienia się...

Plejadanie też paluszki maczali w tym co nas spotkało, nie są bez skazy, sami sobie mogą cele stawiać, nie nam.

Ludzie zaczynają sercem patrzeć.... coraz mocniejszy strumień Miłości z ich serc wypływa, działa to na innych, coś jak reakcja łańcuchowa...

Wolni jesteśmy, a ci co ciemne lubią nie odrodzą się więcej na Ziemi , w świecie bogów w enklawie Nowa Jerozolima, to już się dzieje..

Napisano

:))))

z pozycji znawcy piszesz ? Znasz się na magii ? Bez tego co wspomaga nie znasz, a to co wspomaga odejść już z Ziemi musi . Takie czasy ...:)))

Napisano
Nie wiem co wy bierzecie no, ale ostatnio taki jest tu natłok idioto pochodnych osób, że masakra.

Magia nie jest dla każdego a pewnym osobom jak się coś wydaje to nie piszcie tego na forum bo debili z siebie robicie. Tyczy się to panterki i uśmieszka.

Jak by admin nie był pizdą to i może by to forum ogarnął, lecz na magii formalnej to zna się jedna na miliony osób a cała reszta to barany.

Nic dodać, nic ująć.

Powiedziałbym nawet więcej, lecz słownik bluzgów by mi się skończył zanim bym skończył wypisywać.

Swoją drogą żarty żartami z tymi moimi bluzgami, lecz Toth ma rację.

Neguje się bardzo wiele rzeczy, nie zwraca się uwagi na istotne sprawy. A co ważniejsze nie umiecie odsiać ziarno od plewu, czyli kto wali ściemy, a kto może mieć rację co do pewnych okoliczności lub całości. Nikt z obecnych tu magószków nawet nie wie jakie zadawać pytania by się zorientować czy użytkownik ma rację czy nie. Ba! Nawet sobie trudu nie zadajecie. O ile rozumiem, że co niektórych świeżaków w swoich tekstach trzeba pojechać bo trąci ewidentnym bajkopisartwem to niestety panuje tu tendencja ze strony niemalże wszystkich do wyzywania każdego kto ma inne poglądy, doświadczenia magiczne i bardzo często lepsze od nich samych. Żenada, wielka żenada.

Thot tu moderatora nie ma. Gdyby faktycznie był to byłby tu porządek.

Już pomijam kwestię, że moderatorzy w żaden sposób nie dbają o czystość energetyczną forum. Nie nazwę tego burdelem bo w burdelu jest czysto, czego nie można powiedzieć niestety o forum.

Chipat nie mogę z maila wysłać ci wiad. Coś jest nie tak z mailem.

:))))

z pozycji znawcy piszesz ? Znasz się na magii ? Bez tego co wspomaga nie znasz, a to co wspomaga odejść już z Ziemi musi . Takie czasy ...:)))

Jeśli chodzi o kwestię demonologii to akurat zna się lepiej od ciebie. W tym temacie żaden twój post nie jest ani sensowny ani świadczący o jakiejkolwiek twojej wiedzy o demonach i Upadłych.

Napisano

a po co mi ta wiedza ? Nie interesuje mnie i tyle. Znam skutki , jaką zapłatę z was, waszych rodzin to bierze . Wystarczy mi tyle.

Jego demonek odszedł pewnie, inaczej tak nie zirytował by się .

Takie czasy i demonki samoistnie odchodzą . Popatrz w koło . Świadomość Ziemi tak działa.

Napisano

Jeśli jakaś wiedza nie jest mi potrzebna to o niej nie czytam i się nie wypowiadam, i co ważniejsze nie wyśmiewam innych jeśli jest sprzeczna z tym co wiem do tej pory.

Więc nie pitol mi tu, że ciebie to nie interesuje. Gdyby ciebie to nie interesowało to byś w tym dziale nie usadowił dupska.

Autor tematu zapytał o bardzo konkretne rzeczy, do których *******one umoralnianie nie należy.

Na te konkretne pytania nie odpowiedziałeś w żaden konstruktywny sposób.

Napisano

Nie wyśmiewam się, czytam co inni w głowach mają i tyle. Uznaję Wolność każdego i dowolnie czym może się bawić, ale nie może swoich zabawek innym podrzucać, czy to w co się bawi na innych kierować , a poprzednik tak zrobił ...

Napisano

JAk myślisz dasz komuś co nie dorósł narzędzie i możliwości to jak je wykorzysta ?

Napisano

A gdzie ja mu dałem rozwiązanie jak Upadłego Baela ewokować? Gdzie ja napisałem, że mu to zdradzę lub, że dam na to środki? To, że chcę o tych sprawach prywatnie bo tu się nie da porozmawiać nie znaczy, że cokolwiek mu dam lub zaoferuję.

Nie masz obowiązku umoralniać wszystkich i wszystkich zbawiać. Więc sobie odpuść z takimi tekstami jeśli nikt o to nie pyta. A akurat autor tematu o to nie pytał.

Zresztą sorki, lecz z pierwszego postu autora tematu jednoznacznie dla mnie wynika, iż wie jak to zrobić a problem, pytanie leży gdzie indziej.

Inna kwestia, że wystarczy odpowiednio wygooglować pytanie by poznać to co wszyscy na okrągło opisują: Goecja.

Napisano

Jak tak czytam te posty, to tylko się zastanawiam, jak to większość z was musi być zapewne pozbawiona wszelkich problemów, i na każde trudne pytanie zna najlepszą odpowiedź, same Salomony. Co do Baela, sprawę z nim załatwiłem, aczkolwiek z pewnych względów nie jest mi chętny ku pomocy. Chodź zapłatę oferowałem godziwą. Widocznie trzeba będzie wrócić do starych znajomych, o którym to wspomniałem w poście pierwszym. W każdym bądź razie wszelkim umoralniaczom dziękuję, ale wasza troska nie jest mi w niczym potrzebna.

Napisano

Ktoś tam walnął link, do mojego drugiego tematu, gdzie prosiłem o pomoc, wyjaśniam - przez długi okres czasu odkąd miałem styczność z z demonami nie miałem problemów z czakrą w żaden sposób, więc wybieranie pomiędzy dobrem i złem, i myślenie, że czakrą można tylko leczyć itp. mija się dla mnie z celem, wolałem w takim wypadku skorzystać z drugiej opcji.

Napisano
Nie wiem co wy bierzecie no, ale ostatnio taki jest tu natłok idioto pochodnych osób, że masakra.

Magia nie jest dla każdego a pewnym osobom jak się coś wydaje to nie piszcie tego na forum bo debili z siebie robicie. Tyczy się to panterki i uśmieszka.

Jak by admin nie był ... to i może by to forum ogarnął, lecz na magii formalnej to zna się jedna na miliony osób a cała reszta to barany.

Czytałeś to co Chipat w innym temacie napisał ?

Szerzej popatrz , a przy okazji nie wysyłaj na nas energii ... bo coś nie spasiło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...