Grahanka Napisano 27 Lipca 2015 Napisano 27 Lipca 2015 Poniedziałek nie był dla mnie przychylny. Nie udało mi się załatwić spraw urzędowych. Zapytałam się kart: Jak się zrealizuje moje zamierzenie, że jutro (wt) załatwię dzisiejszą niezałatwioną sprawę? 2 miecze/ XIV Umiarkowanie/ III Cesarzowa Takie przelewnie z pustego w próżne, ale Cesarzowa może coś pozytywnego zdziałać. Kiedy uda mi się to załatwić? 8 monet/ XVII Gwiazda/ XIII Śmierć Nadarzy się jakaś okazją, która złamie prawo. Może to nastąpić właśnie jutro. Chyba za optymistycznie widzę te karty. Jutro weryfikacja. Trzymajta kciuki. Cytuj
QPucharów Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 Odnoszę się do pierwszego rozkładu i wydaje mi się, że załatwisz dzisiaj. Trzymam kciuki:-) Cytuj
Gość Oszukaj Przeznaczenie Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 (edytowane) Witaj, Odnośnie pytań "kiedy" jestem bardzo ostrożny, w tarocie ciężko określić czas, natomiast sama karta ŚMIERĆ mówi o tym, że sprawa się zakończy po Twojej myśli (Gwiazda) - na czas może wskazywać tutaj 8 denarów. W pierwszy pytaniu rozumiem, że każda kolejna karta to kolejność następujących zdarzeń? Wobec tego zdecydowanie będziesz zadowolona z wyniku. Edytowane 28 Lipca 2015 przez Oszukać przeznaczenie Cytuj
Grahanka Napisano 28 Lipca 2015 Autor Napisano 28 Lipca 2015 Weryfikacja: Sprawy nie załatwiłam. Jedyne co dokumenty zostały przyjęte. Dziękuję za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi