Skocz do zawartości

Sprawa urzędowa

Grahanka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poniedziałek nie był dla mnie przychylny. Nie udało mi się załatwić spraw urzędowych.

Zapytałam się kart:

Jak się zrealizuje moje zamierzenie, że jutro (wt) załatwię dzisiejszą niezałatwioną sprawę?

2 miecze/ XIV Umiarkowanie/ III Cesarzowa

Takie przelewnie z pustego w próżne, ale Cesarzowa może coś pozytywnego zdziałać.

Kiedy uda mi się to załatwić?

8 monet/ XVII Gwiazda/ XIII Śmierć

Nadarzy się jakaś okazją, która złamie prawo.

Może to nastąpić właśnie jutro.

Chyba za optymistycznie widzę te karty.

Jutro weryfikacja.

Trzymajta kciuki.

Napisano

Odnoszę się do pierwszego rozkładu i wydaje mi się, że załatwisz dzisiaj. Trzymam kciuki:-)

Gość Oszukaj Przeznaczenie
Napisano (edytowane)

Witaj,

Odnośnie pytań "kiedy" jestem bardzo ostrożny, w tarocie ciężko określić czas, natomiast sama karta ŚMIERĆ mówi o tym, że sprawa się zakończy po Twojej myśli (Gwiazda) - na czas może wskazywać tutaj 8 denarów.

W pierwszy pytaniu rozumiem, że każda kolejna karta to kolejność następujących zdarzeń? Wobec tego zdecydowanie będziesz zadowolona z wyniku.

Edytowane przez Oszukać przeznaczenie
Napisano

Weryfikacja:

Sprawy nie załatwiłam.

Jedyne co dokumenty zostały przyjęte.

Dziękuję za pomoc :)