karolac Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 Witam, Jesten tutaj od niedawna, więc jeśli wybrałam złą zakładkę proszę o info. Deszcz - tak jak w tytule. Podczas deszczu odczuwam wzmożoną chęć posiadania wiedzy na temat wszystkiego co związane z energią, sama też wtedy czuję się jakbym mogła zrobić i zobaczyć więcej od reszty ludzi. Nie potrafię tego dokładnie opisać, ale czy deszcz może jakoś na mnie wpływać? Uwielbiam burze, deszcz - ładna pogoda mogłaby dla mnie nie istnieć. Cytuj
Isiss Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 (edytowane) może jesteś z wodnego znaku zodiaku ? lub po prostu deszcz wprawia cie w rodzaj medytacji pozdrawiam serdecznie i życzę opadów na mnie tak kojąco działa szum morza. Edytowane 28 Lipca 2015 przez Isiss Cytuj
BLACK_PANTHER Napisano 29 Lipca 2015 Napisano 29 Lipca 2015 Karolac czy deszcz może jakoś na mnie wpływać? Tak może. Choćby w sposób cytuję "Podczas deszczu odczuwam wzmożoną chęć posiadania wiedzy na temat wszystkiego co związane z energią" hehe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi