filipina Napisano 28 Lipca 2015 Napisano 28 Lipca 2015 Witam, jak często u mnie się zdarza, na spotkania zawsze zapraszają właśnie ci panowie, na których mi najmniej zależy JUtro właśnie wybieram się na drugie spotkanie z x i oczywiście sprawdzam jak będzie. Nie zależy mi wcale na nim, bo na samym początku jakoś nie przypadł mi bardzo do gustu, ale próbuję jutro jeszcze raz Pustelnik+As kielichów+9 monet wyciągnęłam też dodatkową kartę - Cesarzowa. No cóż widzę tu sympatię ze strony pana (z mojej jej na pewno nie ma), może będzie chciał coś zaproponować, cesarzowa - będzie dużo komplementów. Nie wiem jak do tego dopasować pustelnika, dużo rozmyśla na mój temat? w czwartek podam weryfikację. Cytuj
norsk Napisano 29 Lipca 2015 Napisano 29 Lipca 2015 A mi sie wydaje, że Pustelnik pokazuje Twoje nastawienie - wycofanie, przemyslenia, że jednak wolalbys sie z tej znajomosci wycofac aniżeli coś zaczynać. Spotkanie generalnie przebiegnie miło, aż sama będziesz tym zdziwiona. Pokażesz mu się jako pewna siebie kobieta,ale to moze byc ostatnie spotkanie i to bedzie Twoja decyzja. Cytuj
bimba Napisano 29 Lipca 2015 Napisano 29 Lipca 2015 no bardzo mu się podobasz, sam jest ze swoimi uczuciami a Ty zadowolona Cytuj
filipina Napisano 30 Lipca 2015 Autor Napisano 30 Lipca 2015 Witam, spotkanie było raczej miłe, ale nic poza tym. Wydaję mie się że pan bardzo nie pewnie się czuł więc było trochę sztywno. Ale tak jak napisała norsk było to raczej ostatnie spotkanie ponieważ nie widzę żadnej perspektywy w tej relacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi