pretoria Napisano 29 Lipca 2015 Napisano 29 Lipca 2015 Studentka, w tym roku ogarnęło mnie mega lenistwo i nie poszłam do pracy, w związku (facet w sierpniu będzie miał więcej obowiązków w pracach- firma zostaje na jego głowie, a w drugiej zaczęły się urlopy więc będzie musiał w niej częściej bywać) Sierpień: ogólna aura- pustelnik, sprawiedliwość Samotność, może to być właśnie związane z 'pracoholizmem' faceta (będzie miał dużo mniej czasu), przez ten okres będę uporządkowywała swoje sprawy. otoczenie- rycek denarów, księżyc Pojawi się jakiś denarowy i oderwę się przez niego od rzeczywistości (?) rodzina-rycek pucharów, 5pucharów Odnowienie kontaktów z facetem z rodziny (choć nikt mi nie przychodzi do głowy). uczucia- mag, 10mieczy, 10 denarów W uczuciach pozytywnie choć nie obejdzie się bez chłodnych przemyśleń. związek- sąd, as mieczy, 6denarów, giermek pucharów Jak wyżej- bilans związku, ocena sytuacji/spraw, krytyczne spojrzenie. niespodzianka- 5pucharów, as buław, 6denarów Odnowienie kontaktu -> nie mam innych pomysłów... Urodziny: Jak przebiegnie ten dzień? 8buław, mag, świat, giermek pucharów Będzie dość intensywny, może wybierzemy się gdzieś z mym lubym. Będzie to fajny dzień. Cytuj
Lena75 Napisano 30 Lipca 2015 Napisano 30 Lipca 2015 Sierpień: ogólna aura- pustelnik, sprawiedliwość Samotnośc...i realne podejscie do życia. otoczenie- rycek denarów, księżyc Bedziesz marzyc o jakims denarowym rodzina-rycek pucharów, 5pucharów Poczujesz sie skrzywdzona przez jakiegoś Rycerza. uczucia- mag, 10mieczy, 10 denarów Przezwycięzysz problemy..zakończenie jakiegos etapu i przejscie dalej. związek- sąd, as mieczy, 6denarów, giermek pucharów Odnowienie relacji po głebszym przeanalizowaniu, wzajemne wspieranie sie. niespodzianka- 5pucharów, as buław, 6denarów -poczucie krzywdy - szansa na nowe , interesujace spotkanie - bedziesz dla kogos wsparciem , lub odwrotnie Urodziny: Jak przebiegnie ten dzień? 8buław, mag, świat, giermek pucharów Szybko , intensywnie i chyba gdzies poza miejscem zamieszkania To bedzie miły dzien. Wszystkiego najlepszego Cytuj
silver Napisano 30 Lipca 2015 Napisano 30 Lipca 2015 Sierpień: ogólna aura- pustelnik, sprawiedliwość Będzie czas na przemyślenia ale też na załatwienie jakiś urzędowych spraw otoczenie- rycerz denarów, księżyc Rycerz może ci mydlić oczy rodzina-rycerz pucharów, 5 pucharów Nastąpi konieczność zmiany relacji z Rycerzem Pucharów uczucia- mag, 10 mieczy, 10 denarów może być magicznie, potem coś cię przytłoczy i czeka cię pełnia szczęścia związek- sąd, as mieczy, 6 denarów, giermek pucharów odnowienie związku po jakieś kłótni, dostaniesz prezent od niego niespodzianka- 5 pucharów, as buław, 6 denarów dostaniesz szansę by coś zmienisz tylko ją musisz dostrzec Urodziny: Jak przebiegnie ten dzień? 8 buław, mag, świat, giermek pucharów Dzień szybki zwariowany, myślę, że wieczorem czeka cię kolacja przy świecach w świątecznym nastroju będziesz cały dzień, może też jakaś wycieczka. Pozdrawiam serdecznie i życzę spełnienia marzeń w urodzinowym dniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi