Gość evaUK Napisano 30 Lipca 2015 Napisano 30 Lipca 2015 Witam na forum. Mam nadzieję, że wydarzenie do końca obecnego roku kalendarzowego można uznać za odpowiednie do tego działu, w każdym razie jest to do zweryfikowania. Pytanie z czystej ciekawości. Nie jesteśmy jeszcze zaręczeni, aczkolwiek plany na przyszłość zdecydowanie mamy. Nie wiem jednak, czy z kilku powodów nie weźmiemy wcześniej ślubu cywilnego, niż zakładaliśmy. Pytanie: czy do końca roku kalendarzowego weźmiemy ślub? 6 buław, Kapłanka II, 9 mieczy ---> w podsumie wychodzi Gwiazda XVII Założenie było takie, że każda karta ma jednakową moc. Po prostu nie byłabym w stanie zaufać odpowiedzi z jednej karty. Ciężko mi powiedzieć. 6 buław to zwycięstwo, triumf, postęp, zwykle odpowiada "tak". Kapłanka może oznaczać fakt, że pomimo uczucia, szybsze wstąpienie w związek byłoby dla nas po prostu korzystne z kilku innych względów, więc oznaczałoby rozsądne podejście do sprawy, mądre, natomiast 9 mieczy średnio tu pasuje, jakby mówiło "nie". Przebywamy obecnie za granicą i może sygnowałoby szybki ślub w osamotnieniu, bez krewnych i znajomych, albo podróż do Polski. W podsumie wychodzi pozytywna karta Gwiazda mówiąca o spełnionej nadziei. Proszę o obiektywne oczy Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 Moim zdaniem nie, Kapłanka zazwyczaj wszystko opóźnia i jeszcze na koniec 9 mieczy, która potwierdza, że nie:( Cytuj
Gość Bethany Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 Myślę, że do końca roku nie. Jednak będzie, gdzieś do 2.5 lat. Cytuj
Lena75 Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 Przezwyciężycie trudności...ale ślubu w tym roku moim zdaniem nie będzie. W 6 Buław widziałbym raczej zaręczyny do końca roku:) Cytuj
silyen Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 W tym roku chyba nici ze ślubu. Zresztą skoro nie jesteście zaręczeni to, no chyba że przeskoczycie ten etap:) 6 buław to czasami koniec trudnego okresu, osiąganie sukcesu ale trzeba być czujnym, żeby sprawy nie poszły w inną stronę. Zapowiada też huczne wesele, ale Kapłanka gotowość do oczekiwania rezultatów bez pośpiechu. I 9 mieczy - wiadomo, na razie może zapowiadać jakiś kryzys w relacji. Może jedno za bardzo do tego prze. Karty podpowiadają. Czekaj na odpowiedni moment. W pytaniu był czas do końca tego roku. Więc raczej na dalszy czas karty nie wskazują. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Lipca 2015 Maestro Napisano 31 Lipca 2015 Do konca tego roku slubu nie bedzie, pojawia sie jakies zmartwienia, niepewnosc, moze zajdziesz nawet w ciaze i to paradoksalnie stanie na przeszkodzie (taka mialam pierwsza mysl)... Cytuj
Gość evaUK Napisano 31 Lipca 2015 Napisano 31 Lipca 2015 Myślę, że do końca roku nie. Jednak będzie, gdzieś do 2.5 lat. Coś w tym jest, bo tak pierwotnie planowaliśmy, za "niewiele ponad dwa lata". Dalej tak chcemy, tylko jak już wcześniej wspomniałam, to przyspieszenie biegu sprawy miałoby być spowodowane jednym czynnikiem, jednak da się bez tego obejść, więc może faktycznie wszystko to będzie miało miejsce później, zgodnie z ustaleniami. Ktoś napisał, że widzi coś hucznego... To chyba jednak nie w naszym stylu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi