MichaU Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Witam Chciałem wam przedstawić moje 2 metody na LD , może nie tak bardzo moją bo chodzi tu o kotwicę , jednak dowiedziałem się o tym dopiero po tym jak zacząłem używać tych metod 1. Kiedy jesteś bardzo zmęczony tak ,że same zamykają Ci się oczy - połóż się spać ale podeprzyj głowę ręką i zaśnij - ja mam LD po tym zawsze 2. Przed snem kiedy nie jesteś bardzo zmęczony włącz sobie coś dosyć głośnego , np jakiś film z YT z polskim komentarzem - słysząc słowa we śnie powinieneś ogarnąć ,że to sen Wiem ,że to raczej nic nowego jednak chciałem podzielić się swoimi doświadczeniami Pozdrawiam ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auegamma Posted August 1, 2015 Share Posted August 1, 2015 Witam, czy ktoś inny testował Twoje metody? Jeżeli tak, jakie były rezultaty i po jakim czasie? Pozdrawiam, Auegamma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichaU Posted August 1, 2015 Author Share Posted August 1, 2015 Witam, czy ktoś inny testował Twoje metody? Jeżeli tak, jakie były rezultaty i po jakim czasie? Pozdrawiam, Auegamma Kolega testował 2 metodę i mówił ,że jest bardzo dobra i za 1 razem miał LD , tak samo kuzynka i podobno u ich znajomych też działała i to wielokrotnie Sam dziś miałem LD przez tą metodę , należy jednak nie być za bardzo zmęczony bo za szybko odetniesz swoje zmysły i nie usłyszysz dźwięku 1 metoda nie była testowana bo żaden znajomy , któremu o tym powiedziałem nie był na tyle zmęczony by zasnąć w takiej pozycji. Jednak ta metoda to WILD i ja opisałem tu tylko kotwicę do niego . Jednak jak ja byłem bardzo zmęczony to działała I nie jeden raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arugifa Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 hmm.... ciekawe. Spróbować nie zaszkodzi prawda ? zobaczymy czy u mnie Twoje metody dadzą radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts