Gość befimaka Napisano 3 Sierpnia 2015 Napisano 3 Sierpnia 2015 Po raz pierwszy zadałam kartom pytania na temat nadchodzącego tygodnia. Zapytałam również, z jakimi ludźmi będę miała w tym tygodniu do czynienia, bo w końcu ludzie są bardzo ważni w naszym życiu. Nie wiem, czy to się sprawdzi, ale nie zaszkodzi spróbować. 1. Aura - Król mieczy Jakieś zmartwienie; coś się wydarzy i nie będzie to fajne. Czyli aura raczej taka sobie. 2. Dom - 8 monet Intensywne prace domowe. 3. Rodzina - Rycerz buław W tym tygodniu przyjeżdża córka, więc pewnie jest to jej podróż do domu. 4. Ludzie ogólnie spotykani w tym tygodniu - V Papież Będą przeważali ludzie dający mi dobre rady. 5. Ludzie znajomi - 5 kielichów Spotkam kogoś, kogo dawno nie widziałam. 6. Niespodzianka - Giermek buław Otrzymam jakąś wiadomość. 7. Ocena tygodnia - 7 monet W sumie chyba tydzień będzie pozytywny, pomimo takiej sobie aury (patrz pkt. 1 ). Będę wdzięczna za każdą sugestię, jeżeli coś nie tak zinterpretowałam. Cytuj
bimba Napisano 4 Sierpnia 2015 Napisano 4 Sierpnia 2015 1. Na pierwszym planie będą jakieś obowiązki 2. Porządki, naprawy, sprzątanie 3. Córka wniesie nieco entuzjazmu do codzienności, dużo ciekawych opowieści 4. Spotkasz ludzi głównie przy sprawach formalnych albo też przyjaciela dobrą radę, możliwe, że ktoś Cię pouczy 5. Może Cię spotkać jakaś przykrość ze strony znajomych/znajomego 6. Jakaś wiadomość 7. Wszystko będzie się wlokło Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Sierpnia 2015 Napisano 4 Sierpnia 2015 1. Możliwe, że o czymś bedziesz intensywnie rozmyślać. Możliwe, że chciałabyś coś rozwiązać lub komuś coś powiedzieć. 2. Bedziesz dużo sprzątać i porządkować. 3. Tak jak napisałaś pewnie. 4. 5. Papież w relacjach często pokazuje mi fałszywość, tym bardziej, że w następnym punkcie masz rozczarowanie. 6. Tak 7. Czas bedzie wolno płynąć, a Ty bedziesz ćwiczyć cierpliwość. Cytuj
Gość befimaka Napisano 4 Sierpnia 2015 Napisano 4 Sierpnia 2015 Dziękuję, dziewczyny. Jeśli chodzi o punkt 2, to już chyba mam odhaczony, bo właśnie się skończyła naprawa pałąka w szafie i regulacja drzwiczek. A nawet nie myślałam, że to będzie dzisiaj robione. To był plan na nieokreśloną przyszłość. Cytuj
babajaga33 Napisano 5 Sierpnia 2015 Napisano 5 Sierpnia 2015 1. Aura - Król mieczy Pragmatyzm. Zajmiesz się załatwianiem ważnych spraw 2. Dom - 8 monet Żmudne zajęcia domowe i lekcja cierpliwości przy ich wykonywaniu - sprzątanie, czyszczenie, naprawianie, remonty 3. Rodzina - Rycerz buław Tak jak piszesz może to być jakiś zamęt wprowadzony przez przyjazd córki - coś będzie się działo 4. Ludzie ogólnie spotykani w tym tygodniu - V Papież Jeżeli zajmiesz się załatwianiem jakiś urzędowych spraw mogą to być urzędnicy, albo fachowcy pomagający w jakiś domowych awariach 5. Ludzie znajomi - 5 kielichów Ktoś sprawi Ci przykrość 6. Niespodzianka - Giermek buław Będziesz musiała działać bo może zdarzyć się coś nieoczekiwanego i będzie to prawdziwa niespodzianka 7. Ocena tygodnia - 7 monet Ogólnie chyba niezbyt dobrze. Może jakieś niepowodzenie trochę Cię zdołować Cytuj
Gość befimaka Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 Ponieważ pierwszy raz robię weryfikację, więc może mi wyjść dosyć nieudolnie. Nie mówiąc o tym, że tydzień też przeszedł bez specjalnych uniesień. 1. Aura - Król mieczy Wszystkie miałyśmy rację. Nie zadałam pytania o zdrowie, a jeden kot musiał dostać antybiotyk, więc było to zmartwienie, o którym myślałam, musiałam się tym zajmować, no i był to obowiązek na pierwszym planie. 2. Dom - 8 monet Tu Bimba i Babajaga trafiły ze sprawami remontowymi. Oprócz naprawy szafy, musiałam dorobić klucz do kłódki, a facet źle dorobił ten kluczyk. Sprzątanie i porządki odpuściłam całkowicie, bo kto by się tym zajmował przy takich temperaturach. 3. Rodzina - Rycerz buław Tu też wszystkie miałyśmy rację. W sprawach rodzinnych najważniejszy był przyjazd córki. 4. Ludzie ogólnie spotykani w tym tygodniu - V Papież 5. Ludzie znajomi - 5 kielichów Tutaj Wy miałyście rację, gdyż nikt nie dawał mi dobrych rad, ani nie spotkałam nikogo dawno nie widzianego. Natomiast najbardziej mi utkwił w pamięci ten "fachowiec" od dorabiania kluczy. Taki fałszywy, bo sprawiał wrażenie, że się zna na swojej robocie, a kluczyk nie pasował. Najbliżej więc była Iwka i Babajaga, bo to był fałszywy fachowiec, który mnie rozczarował. 6. Niespodzianka - Giermek buław Iwka i Bimba miały rację, bo dostałam wiadomość, a myślałam, że dostanę ją w przyszłym tygodniu. 7. Ocena tygodnia - 7 monet Miałyście rację. Tydzień przeszedł wolno, w dodatku martwiłam się o kota. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi