Elle68 Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Witam w kaciku dla Marudow, Zdołowanych, Wkurzonych, Zakreconych raczej w dolne rejony;) Od razu mowie, ze mamy tu "linę", dzieki ktorej mozna wydostac sie do wyzszych wibracji, tylko potrzeba kopa, albo stolka dla "nizszych":faja_na: Mozna tu tez odregowac ::fuck_na: Zapraszam do marudzenia chłe chłe dzielenia sie swoimi dolami, dolinami Pozdrawiam El byt o niskiej wibracji DZIS! grrrrrr.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:)0 Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 ))) słońce zaświeci ... i ok będzie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MaryjaMagdalena Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Hehe dobry wątek Elle to zaczynaj jako pierwsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sydney Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Ja myślę ...a nawet głęboko w to wierzę, że marudzenie jest niepotrzebnym nakręcaniem się na negatywne myślenie, na negatywne emocje. Dlaczego zachęcasz ludzi do marudzenia? Od tego nikomu się nie poprawiło... a że biadolenie może dać chwilową ulgę to jest to marne pocieszenie, naprawdę! Wystarczy się uśmiechnąć i pomyśleć jak znaleźć wyjście z nieciekawych sytuacji, które dołują :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 ))) słońce zaświeci ... i ok będzie ... Nie będzie! Dostalam uczulenie i nie wiem na co! a jak na Slonce?! he:_nerwus: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 Hehe dobry wątek Elle to zaczynaj jako pierwsza. Oblalam sobie wlasnie bluzeczke piwem ohne alkohol ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 Ja myślę ...a nawet głęboko w to wierzę, że marudzenie jest niepotrzebnym nakręcaniem się na negatywne myślenie, na negatywne emocje. Dlaczego zachęcasz ludzi do marudzenia? Od tego nikomu się nie poprawiło... a że biadolenie może dać chwilową ulgę to jest to marne pocieszenie, naprawdę! Wystarczy się uśmiechnąć i pomyśleć jak znaleźć wyjście z nieciekawych sytuacji, które dołują :-) A ja jestem gleboko przekonana, ze marudy dluzej zyja;) Troche Wam Optymistom pokradniemy energyji hihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MaryjaMagdalena Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Ja myślę ...a nawet głęboko w to wierzę, że marudzenie jest niepotrzebnym nakręcaniem się na negatywne myślenie, na negatywne emocje. Dlaczego zachęcasz ludzi do marudzenia? Od tego nikomu się nie poprawiło... a że biadolenie może dać chwilową ulgę to jest to marne pocieszenie, naprawdę! Wystarczy się uśmiechnąć i pomyśleć jak znaleźć wyjście z nieciekawych sytuacji, które dołują :-) W to co Ty wierzysz, nie znaczy że ma wierzyć każdy a wygadać się większość lubi.. co widać zresztą na forum. Poza tym jak nie interesuje Cię marudznie, to zawsze możesz opuścić ten wątek i po krzyku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 Także wysokie wibracje strzeżcie się tego miejsca, bedziem ssacccc;) Na poważnie ma dzień do du....wszystko nie tak... i ten kacik jest odreagowaniem! Troche LUZU Wiedzmy i Wiedzminowie hihi Wy się wyluzujecie a my bedziem wampirzyc niepostrzeżenie;) Mniam "wysoka energia";) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 W to co Ty wierzysz, nie znaczy że ma wierzyć każdy a wygadać się większość lubi.. co widać zresztą na forum. Ale nikogo na sile tu nie przyciągniemy;) Poza tym wygadanie się jest ok, kontakt z ludzmi a nie sufitowanie i uciekanie w samotność... Zauwaz dobra strone tego Kątka, co nie znaczy zebys się nie miała na baczności, bo my tylko lapki zacieramy:cwaniak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MaryjaMagdalena Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 Mnie nic nie straszne, więc łapki mogą sobie zacierać wszyscy Gorzej może być odwrotnie, kiedy to ja zacznę zacierać łapy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 Mnie już wibracje podskoczyly po 2 Likes;) hihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 ups...to miało isc do Sidney:poklon: wybacz o Pani:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 hmm....może poczekaj trochę z tym zacieraniem, my tu kochamy wsyskich:hipnoza: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 Och zaczynam Ciem lubic:skrada: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MaryjaMagdalena Posted August 4, 2015 Share Posted August 4, 2015 hmm....może poczekaj trochę z tym zacieraniem, my tu kochamy wsyskich:hipnoza: Spokojnie wszystko ma swój czas hyhy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 Od rana się tak nie usmialam jak przy tej mince Dzionek skończy się jednak dobrze...a od rana miałam przeprawę ze swoja agencja...do tej pory nie wiem na czym stoje i co zrobie, jedno jest pewne, niskie wibracje w czasie tych rozmow z agencja przeniosły się na inne osoby, m.in moja PDP...sumionko mam czule, postanowiłam jej to wynagrodzić dobrym podwieczorkiem i zagrałam z gre, udając ze robi wszystko wg. zasad, co było czasem trudne, bo jak ma szukac samochodzika to samochodzika a nie lukac ze wyciagnela lyzke i widzi druga odkryta, i już wygrala;) Ale nie da się, z nia już za pozno na zasady, dlatego dziś mi było latwiej odpuszczać. Przy niskich wibracjach jest wieksza irytacja na zachowania innych, które nie sa ok, ale w tym przypadku trzeba sposobow, inaczej, zostawić jak jest, potem zrobić tak jak ma być... a ja oczywiecie musiałam zacząć z higienia, zamiast sobie dac spokoj, jak ona i tak tego nie przyjmuje do wiadomości... No i wybuchla agresja, a ja zareagowałam przytrzymaniem ramion czego można było uniknąć... No nic, człowiek cale zycie się uczy a i tak popelnia czasem te same bledy... Potem zadzwonila matula, no nie mogłam z nia gadac, tak mnie irytowala, meczyla...powiedziała, ze nie chce rozmawiać teraz... Przed chwila zadzwoniłam, żeby się nie martwila, ze już mi przeszlo, ze to tylko 10 lat trwa, ta menopauza:_ROTFL: Pozdrawiam El Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 (naprawiam blad, bo ten tekst byl do Ciebie:) Ale nikogo na sile tu nie przyciągniemy;) Poza tym wygadanie się jest ok, kontakt z ludzmi a nie sufitowanie i uciekanie w samotność... Zauwaz dobra strone tego Kątka, co nie znaczy zebys się nie miał na baczności, bo my tylko lapki zacieramy:cwaniak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sydney Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 A ja jestem gleboko przekonana, ze marudy dluzej zyja;) Możliwe, że dłużej ale za to o wiele smutniej :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 Możliwe, że dłużej ale za to o wiele smutniej :-) a to zależy od kogo;)my jako grupa realnych optymistow po czasie marudnym mamy czas Happy, ale taki np. realista tylko to ja nie wiem czy ma weselej... optymista przeważnie jest niedoinformowany;) wiec jak czasem otrze się o prawde to wcale mu już chyba nie tak wesoło;) Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. A maszynista widzi trzech debili na torach. Zauwaz ze NIE nie ma torach Marudkow;) hihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sydney Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Witam :-) Anegdota o tunelu pokazuje, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i w sumie prawidłowo :-) Czasem czytam artykuły pisane przez trenerów zajmujących się rozwojem osobistym. Część z nich twierdzi, że ogólne marudzenie i biadolenie wpływa destrukcyjnie na samopoczucie, ale gdy robi się to w sposób nawykowy i bardzo często. Podobnież dowiedziono, że przeznaczenie sobie w ciągu dnia TYLKO kilu minut na pomarudzenie i zrzędzenie do woli wpływa pozytywnie, bo spuszcza negatywne emocje i ciśnienie z człowieka. PO tym krótkim czasie myślimy już tylko pozytywnie. Podobno pomaga :-) Ja natomiast marudzę tylko wtedy, gdy zapomnę że mam nie marudzić :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 Zgoda... aleeee sa rozne rodzaje "marudzenia" hihi Mi możesz mowic "Miszczu" :energia: Każdy ma jakiś dar ponoc;)i robi to w czym jest najlepszy haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sydney Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 co Ty mi tu wysyłasz za kuleczkę? co? Co tam wsadziłaś? pozdrawiam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 6, 2015 Author Share Posted August 6, 2015 To była dobra, pozytywna energia od Miszcza Marudy:brum: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sydney Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 :-) jak pozytywna to biorę całymi garściami :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 12, 2015 Author Share Posted August 12, 2015 ech...dziś już nawet na koniec skwitowalam działania mojej agencji cytatem z Seksmisji trochę przerobionym "niezły Burdel macie w tym swoim Archeo!";) to już w glowce nawet tak dużego Misia się nie miesci... nie będę wnikac w szczegoly, po prostu MASZAKRA!!! Ten z jezorem to moja agencja a ten z lapkami długimi to jaaa chciałoby się tak nimi potrzasnac! ale sobie raczek brudzic nie będę :queen: wynajme go Bo coz ja mogę :aniolek: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 :_dobani:Znowu idommm burze:boje_sie: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mertsaniye Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Znowu robię wszystko na ostatnią chwilę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 22, 2015 Author Share Posted August 22, 2015 Dobrze, ze w ogole robisz;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bethany Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 Mam PMS i jestem wkurzona na wszystko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 23, 2015 Author Share Posted August 23, 2015 (edited) A jaaa mam menopauzę iiiiii moja PDP od rana jest agresywna wyszłam się opalać o dość wczesnej porze Pier... nie robie Edited August 23, 2015 by Elle68 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sydney Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 a ja nie mam PMS :-) za to mam dziś ordynarnego lenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted August 24, 2015 Author Share Posted August 24, 2015 Nie dość, ze len, to jeszcze chłamowaty?;)jutro sobie pojdzie, one zawsze zjawiają się w poniedzialki haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mertsaniye Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Projekt do końca sierpnia, a ja tak bardzo nie mam weny twórczej, że przeżywam swego rodzaju Weltschmertz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowicjuszkaaa Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Koniec wakacji, to przybija człowieka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sydney Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 albo daje motywację do nowego etapu :-))) hi hi hi :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mertsaniye Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Kawa za szybko się kończy, zawsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bethany Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Sucho jest bardzo, a tu upały znowu mają być ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CorkaCara Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 A teraz już nie sucho, bo pada, wieje i zimno jest. Tak źle i tak niedobrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limitless Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 U mnie zbyt umiarkowanie :/ XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooanna Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 jak ja nie lubię gdy jest zimno.....co na to poradzicie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted October 13, 2015 Author Share Posted October 13, 2015 jak ja nie lubię gdy jest zimno.....co na to poradzicie ? zekzzzz:terefere: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooanna Posted October 13, 2015 Share Posted October 13, 2015 hahahaha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted March 1, 2016 Author Share Posted March 1, 2016 I znowu pora pomarudzic:hmmm_na:pada, zimno,serducho zlamane kleju ni mam:_yyyy:i w ooogleeeeee:mysli:wiem, ze nic nie wiem... Chlip... Pozdrawiam Miszczo Maruda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emma44 Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Marudziarnia - fajna nazwa na knajpkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted November 14, 2016 Author Share Posted November 14, 2016 Marudziarnia - fajna nazwa na knajpkę Nio, pomarudzic czas! hehe mam dosc tej roboty, kceee do domu!!!i w ooogoleeee bleee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Mam PMS i to jest wystarczający powód, aby marudzić bez powodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arugifa Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 to i ja pomarudze... Brak mi bliskości bliskiej mi osoby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted February 4, 2017 Author Share Posted February 4, 2017 to i ja pomarudze...Brak mi bliskości bliskiej mi osoby Przejjjszlo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arugifa Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Tak, dziękuję :-) To było ścięcie wieczorową porą :-) Dziś już świeci słońce :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Mam depresję, ale chyba przechodzi powoli, dobra ale marudzę, że mam ją XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted February 4, 2017 Author Share Posted February 4, 2017 Mam depresję, ale chyba przechodzi powoli, dobra ale marudzę, że mam ją XD\ Jak sama przechodzi, to pewnie nie depresja;)i to jest dobry znak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lianna Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 No nie sama, mam leki biegam i takie tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anhana Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Ja może nie depresję, ale przygnębiona jestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 No nie sama, mam leki biegam i takie tam i tak trzymaj:) lepsze bieganie niz sufitowanie;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibo Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Juz myslalam, ze tylko ja mam taki kiepski nastroj... Tesknie za wiosna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubydragon Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 A ja mam doła bo mnie sie świat wali , u męża w pracy grupowe zwolnienia poszły on na szczęście w nieszczęściu na L4 jest, ale wiadomo z kasą lipa ,ja w pracy lipa godziny zmniejszyli więc praktycznie nie opłaca mi się już jeździć ,muszę do końca tyg. podjąć decyzję czy odejść czy ciągnąć taką farsę .. przez to kredyt nam zapewne ucieknie bo dochody będą za małe ..to pomarudziłam :bla: A teraz się pocieszam ze wiosna idzie i łątwiej będzie pracę znaleźć :diconthudki1: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elle68 Posted March 27, 2017 Author Share Posted March 27, 2017 A ja mam doła bo mnie sie świat wali , u męża w pracy grupowe zwolnienia poszły on na szczęście w nieszczęściu na L4 jest, ale wiadomo z kasą lipa ,ja w pracy lipa godziny zmniejszyli więc praktycznie nie opłaca mi się już jeździć ,muszę do końca tyg. podjąć decyzję czy odejść czy ciągnąć taką farsę .. przez to kredyt nam zapewne ucieknie bo dochody będą za małe ..to pomarudziłam :bla:A teraz się pocieszam ze wiosna idzie i łątwiej będzie pracę znaleźć :diconthudki1: \ Hmm...i jak?lepiej? Moj dol jest typu, ze przestaje widziec sens czegokolwiek...nie nie, nie mysle o samobojstwie;) wrecz przeciwnie, boje sie smierci, aleee nie odnaduje sie na tym padole a potem musze jeszcze umrzec, i nie wiadomo co i jak!;(to tak jakby zyla aby umrzec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts