Skocz do zawartości

lotto

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie gram, ale jak jest 7baniek :P A z tego co wiem to dziś jest losowanie....

Jakie mam szanse na wygranie w dzisiejszej kumulacji lotto? 9pucharów, 10 i 2denarów

Karty fajne, powinno się coś trafić :D

Czy wygram puszczając chybił trafił? 3pucharów, król buław

Trójeczka?

Czy wygram skreślając sama? 10buław, waga

Tutaj nic.

Może zamiast puszczać jeden tak i jeden tak to dwa na chybił?

Napisano

Cos wygrasz,ale bedziesz jedna z wielu osob, czyli podejrzewam tak jak dziewczyny wyzej:) probuj, co Ci szkodzi:)

Napisano

Zakładzik puszczony, zobaczymy- też stawiam na trójeczkę ;) Zawsze to 24zł.

Dziękuję ;)

Napisano

Będziesz się spodziewać sporej wygranej i Twoja wyobraźnia poszybuje w kierunku sporego luksusu i wielkich pieniędzy ( 9 pucharów i 10 denarów ) ale wygrana będzie mała, chociaż punkt, że chociaż za los Ci się zwróci:-)

Nie skreślaj sama bo Waga i 10 buław raczej wskazują na samodzielną pracę w drodze do bogactwa.

Na chybił trafił jest szansa, że będziesz świętować...małe zwycięstwo chyba:-)

Napisano

A dupa. Nic nie wygrałam. Chyba muszę karty odstawić albo porządnie je oczyścić.

Ale za to kilka dni później wygrałam dwa bilety, które kosztowały ponad 2stówy (za oba).

Dziękuję wszystkim :kwiatek: