Skocz do zawartości

Rozklad, czy znajde partnera zapozyczony z..

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

...fanpejdża na fb Wirtualny Salon Wróżb Wróżki Agnes.

734132_126625924169694_1314466044_n.png?oh=8c36bc16a11d617d9001122b2ce3a3bd&oe=563EE049

1. Jak jestem postrzegana przez płeć przeciwną? - 3 puchary - Panowie uwaząją mnie za wesoła dziewczyne, pełna optymizmu i radości. Często powiem jakis żarcik, najczęsciej pikantny, albo odpowiem cos z sarkazmem.

2. Co powinnam wprowadzić do swojego życia? - Królowa mieczy - Tu pomyślałam o tym, ze najbardziej przyciagają surowe, zimne kobiety, zagadkowe. Może jestem za bardzo wesola i to ich zniecheca do zblizenia sie. Karta królowej mieczy mowi jasno aby zarty zmienic w dystans i lekki chłod. Pokazać się jako inteligentna kobieta, która poważniej podchodzi do róznych spraw

3. Czy mam wygorowane wyobrażenie o swoim wybranku? - 9 denarów - Myśle, ze jest wygorowane, ale do spełnienia. Nie chce byle kogo. 9 denarów to taki strzał w 10, którego widziałabym jako ojca moich dzieci.

4. Co mnie blokuje na nowy zwiazek? - Kapłanka - Brak. Brak tego odpowiedniego faceta.

5, 6 - Czy w najbliższym czasie pojawi się ktoś warty mojej owagi - Król pucharów, paź pucharów - Tak pojawi się pan z trygonu wody. Krol kielichow: to mezczyzna - rak, skorpion, ryby. Paz pucharów mowi mi o tym, że relacja moze nie być wielkim love story, ale zacznie sie od pazia - na poczatek to dobra karta.

7. Czy coś z tego będzie ? -5 buław duzo emocji, kotlowania sie. Na pewno nie bedziemy dla siebie obojetni. Moga pojawic sie kłotnie, ale karta na dole, przekonuje mnie, ze 5 bulaw odnosi sie do przyciagania

8. Czy widoczne jest moje w miare stabilne życie z tą osobą? - 10 pucharów - Sielanka, z nim byloby mi dobrze.

Napisano

1. jako osoba bardzo zabawowa, lubiąca imprezy, dowcipna, być może skupiająca się tylko na tym...

2. myślę, że dobrze byłoby tą powyższą cechę zrównoważyć - być bardziej stanowcza, zdecydowana, niekoniecznie chłodna. Raczej kojarzyłabym to z dystansem i niepatrzeniem przez różowe okulary. Mieczowa, to dla mnie taka osoba, która ma swoje życie, ma swoje pasje, cele i wie dokładnie czego chce i jak to osiągnąć.

3. no troszeczkę może i jest wygórowane. Chciałabyś, aby to był ktoś zacny, dobrze zarabiający:-) wcale się nie dziwię:-)

4. oj, Kapłanka to dla mnie jakieś wewnętrzne problemy/blokady, może jakieś lęki przed związkiem/byciem samą albo coś w tym stylu, tu bym się zastanowiła nad tą kartą, bo ona coś podpowiada....

5/6. tak, pojawi się. Na początku będzie Wielka Miłość, a później wszystko trochę opadnie....

7. będzie dużo nieporozumień między Wami

8. tak, dojdziecie do ładu i składu:-)

Gość befimaka
Napisano
1. Jak jestem postrzegana przez płeć przeciwną? - 3 puchary

Jako kobieta, której wszystko w życiu się udaje. I pewnie myślą, że w takim układzie nie jest Ci potrzebne tzw. silne męskie ramię.

2. Co powinnam wprowadzić do swojego życia? - Królowa mieczy

Trochę bardziej powinnaś się zastanawiać nad swoimi działaniami, coś w rodzaju samokontroli.

3. Czy mam wygorowane wyobrażenie o swoim wybranku? - 9 denarów

Raczej nie. Masz swoje oczekiwania i z nich nie zrezygnujesz. Po prostu nie chcesz mieć faceta za wszelką cenę, czyli takiego, że nieważne jaki, byle by był.

4. Co mnie blokuje na nowy zwiazek? - Kapłanka

Ciężko jest Ci wyjść z inicjatywą. Bardziej się poddajesz sytuacji, niż ją stwarzasz.

5, 6 - Czy w najbliższym czasie pojawi się ktoś warty mojej owagi - Król pucharów, paź pucharów

Będą korzystne okoliczności, aby poznać kogoś takiego. Obyś tylko ich nie przegapiła. ;)

7. Czy coś z tego będzie ? -5 buław

Może być tak, że na początku nie będziecie nadawali na tych samych falach, co może spowodować małe zgrzyty. Jednak jest to stan przejściowy.

8. Czy widoczne jest moje w miare stabilne życie z tą osobą? - 10 pucharów

Jak najbardziej. :D

PS Czy możesz ten rozkład dodać do "Przykładowych rozkładów"? Szkoda, żeby się zapodział i uległ zapomnieniu. :)

Napisano

1. Jak jestem postrzegana przez płeć przeciwną? - 3 puchary - jesteś wesołą i bardzo towarzyską osobą, otoczoną gronem znajomych

2. Co powinnam wprowadzić do swojego życia? - Królowa mieczy - zadbać o siebie, podejśc do tematu rozsądnie, nauczyć się spojrzeć na drugą osobę obiektywnie

3. Czy mam wygorowane wyobrażenie o swoim wybranku? - 9 denarów - być może za bardzo podchodzisz do relacji materialistycznie i patrzysz czy przy danej osobie będzie Ci wygodnie

4. Co mnie blokuje na nowy zwiazek? - Kapłanka - zgadzam się z poprzedniczką brak incjatywy

5, 6 - Czy w najbliższym czasie pojawi się ktoś warty mojej owagi - Król pucharów, paź pucharów - jw.

7. Czy coś z tego będzie ? - 5 buław - jak to w związku będzie róznie

8. Czy widoczne jest moje w miare stabilne życie z tą osobą? - 10 pucharów - możecię stworzyć rodzine

Napisano (edytowane)

Kaplanka - blokuja Cie nieswiadome, negatywne przekonania na temat mezczyzn, przekazane przez twoja mame w toku twojego wychowania (w dziecinstwie)

i tez podswiadome przekonania przejete od mamy na temat tego ''co porzadna kobieta powinna, co wypada , a co nie..'' Kaplanka mowi tez czesto o poblokowanej kobiecej seksualnosci, niepozwalaniu sobie na czerpaniu radosci z seksu itp.

ale i tak znajdziesz b. dobrego kochajacego partnera i meza z ktorym zalozysz razem szczesliwa rodzine.

Edytowane przez Lakshmi