nuvvik Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Zanim przejde do opisu ostatniego snu opowiem o bardzo podobnym snie dwa miesiace temu. Dwa miesiace temu snilo mi sie ze jestem w pewnym miescie (Genua, Wlochy), tam znalazlam pieniadze, dosc duzo pieniedzy. Snily mi sie tez liczby - pamietam 26. koniec snu. Nastepnego ranka zapytalam kolezanki w pracy co to mogloby oznaczac - znajoma odparla mi sie powinno sie zagrac w totka takie liczby na takie miasto albo na miasto Wenecja, gdyz jest to tzw. "miasto snow" (wloski lotek ma taki system: liczby + miasto). Tego samego ranka, pol godziny pozniej, dawno niewidziana krewna napisala ze bedzie przebywac w Wenecji w dniach 19-26, prosila o spotkanie jako ze mieszkam wlasnie niedaleko Wenecji. Bardzo dziwny zbieg okolicznosci. Ostatni sen, znowu Genua: jestem w Genui i zalatwiam sprawy sluzbowe. Troche sie musialam najezdzic, szukac ulic, adresow. Najpierw musialm oddac jakis produkt do pomalowania na bialo. Istniala w tym snie aplikacja na telefon ktora pokazywala stan podziemnego wulkanu (??? to miasto nie ma nic wspolnego z wulkanami). Na ekranie pokazywaly sie wykresy i schematyczny technologicznie wulkan w kolorze jasnoniebieskim. Bylo fajnie moc sprawdzic stan tego wulkanu na ekranie, ale poziom byl troche niepokojacy. Mimo wszystko cieszylam sie ze nie mieszkam w takim niebezpiecznym miescie i chcialam jak najszybciej wrocic do domu. Brakowalo mi ostatniego laboratorium od farb. Zle sie poczulam szukajac go bezskutecznie. W koncu trafilam i zanioslam produkt do zabarwienia na ciemnoniebieski kolor. Technik barwil przy mnie ten produkt (jakies pudlo chyba) i tak sie ladnie zabarwil ze az sie pokryl wartwa pluszu. Zapytalam jak to mozliwe zeby z samej farby mogl zrobic sie plusz. Odpowiedzial ze istnieja takie farby. Koniec snu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamaya Posted August 8, 2015 Share Posted August 8, 2015 Proszę zapoznać się z regulaminem działu odnośnie właściwego tytułowania snów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts