Skocz do zawartości

Czy uda mi się przeprowadzić do innego miasta jeszcze w tym roku?

zapomnij

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Poproszę o pomoc w interpretacji trzech kart, które mi wypadły na pytanie: czy uda mi się przeprowadzić do innego miasta jeszcze w tym roku?

Oto karty (wszystkie w pozycji prostej):

VII Pucharów

VI Mieczy

Kapłan

Napisano

Według mnie VII pucharów nadaje całemu temu rozkładowi tego, że to są takie fantazje, plany ciężkie do realizacji, ale z drugiej strony VI mieczy mówi o przeprowadzce, czyż nie? Nie wiem jak mam interpretować Kapłana przy tych dwóch kartach odnośnie tego pytania.

Napisano

No widzisz, jak chcesz to napiszesz :icon_smile:

Też myślę, że 6 Mieczy to chodzi o przeprowadzkę, już szczególnie pod takim pytaniem.

Papież to sprawy urzędowe z tym związane chyba, z przeprowadzką znaczy się. Nie tylko Sprawiedliwość mówi o sprawach urzędowych.

Być może masz przeprowadzić się z powodów jakiejś presji wywoływanej "odgórnie". Więcej tu chyba musu, niż Twej własnej nieprzymuszonej woli w sprawie przeprowadzki. Tak tylko myślę, widząc Arkan V.

Napisano

Nie mam w domu psychicznego spokoju przez ojca oraz partner w tym roku wyprowadza się do tego samego miasta. Ale też nie jest tak, że ktoś mnie do tego zmusza. ;)

a co z 7 pucharów? Czy ona nie sprawia, że 6 mieczy jako przeprowadzka traci na sile?

Napisano

Nie sądzę, żeby 6 Mieczy traciło siłę przez tę pierwszą kartę. 7 Puch rozumiem tu jako Twą niewiadomo jeszcze, Twe rozmyślania nad tym i Twój wybór w końcu. Według mm... bodajże Suligi jest to bardziej "punktowana karta", tzw. karta brama. Także nie sądzę, żeby 7 Puch w tym wypadku osłabiało w jakiś sposób 6 Mieczy. Gorzej/trudniej byłoby odczytać i mieć więcej wątpliwości gdyby np. 7 Puch było na końcu rozkładu.

BTW: Już dawno zmęczony poczułem się trzaskaniem takich rozkładów równoległych. Dużo z tego nienauczysz się, a i łatwiej jest wtedy o błędną interpretację.

Napisano

Powiedziałbym raczej, że sytuacja Cię do tego zmusza. Nie musiałby być to koniecznie ktoś.

Napisano

W związku z sytuacja jaką masz z ojcem wciąż kuszą Cię myśli o przeprowadzce. Jest ona wciąż w sferze snucia planów. W 6 mieczy widać, że bardzo chcesz uciec, oddalić się od niego i być może ktoś będzie musiał Ci w tym pomóc. Może parter Cię wesprze i bardziej odpowiedzialnie i realnie podejdziecie do tej przeprowadzki. Kapłan może też oznaczać, że będziesz szukać u kogoś pomocy i chyba ja uzyskasz.

Gość Euterpe
Napisano

7 pucharów wyskakuje mi na spełnione marzenia.

6 mieczy to karta zmiany, podróży, a więc w tym wypadku może również mówić o przeprowadzce.

Nie wiem, co tutaj może jeszcze oznaczać kapłan - porozumiesz się z kimś i nie zamieszkasz sama, polatasz jeszcze po urzędach, posłuchasz później czyjejś rady.

W każdym bądź razie jestem na tak.

Gość Bethany
Napisano

Sądzę, że Ci się uda, 6 Mieczy często wypada na przeprowadzki. Niewykluczone, że nastąpi to w tym roku, w Skorpionie.

Napisano

Za radą starszego człowieka, spełnisz marzenia o przeprowadzce. Tak to widzę.