zapomnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Napisano 7 Sierpnia 2015 Witam! Poproszę o pomoc w interpretacji trzech kart, które mi wypadły na pytanie: czy uda mi się przeprowadzić do innego miasta jeszcze w tym roku? Oto karty (wszystkie w pozycji prostej): VII Pucharów VI Mieczy Kapłan Cytuj
zapomnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Napisano 7 Sierpnia 2015 Według mnie VII pucharów nadaje całemu temu rozkładowi tego, że to są takie fantazje, plany ciężkie do realizacji, ale z drugiej strony VI mieczy mówi o przeprowadzce, czyż nie? Nie wiem jak mam interpretować Kapłana przy tych dwóch kartach odnośnie tego pytania. Cytuj
x-latek Napisano 7 Sierpnia 2015 Napisano 7 Sierpnia 2015 No widzisz, jak chcesz to napiszesz Też myślę, że 6 Mieczy to chodzi o przeprowadzkę, już szczególnie pod takim pytaniem. Papież to sprawy urzędowe z tym związane chyba, z przeprowadzką znaczy się. Nie tylko Sprawiedliwość mówi o sprawach urzędowych. Być może masz przeprowadzić się z powodów jakiejś presji wywoływanej "odgórnie". Więcej tu chyba musu, niż Twej własnej nieprzymuszonej woli w sprawie przeprowadzki. Tak tylko myślę, widząc Arkan V. Cytuj
zapomnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Napisano 7 Sierpnia 2015 Nie mam w domu psychicznego spokoju przez ojca oraz partner w tym roku wyprowadza się do tego samego miasta. Ale też nie jest tak, że ktoś mnie do tego zmusza. a co z 7 pucharów? Czy ona nie sprawia, że 6 mieczy jako przeprowadzka traci na sile? Cytuj
x-latek Napisano 7 Sierpnia 2015 Napisano 7 Sierpnia 2015 Nie sądzę, żeby 6 Mieczy traciło siłę przez tę pierwszą kartę. 7 Puch rozumiem tu jako Twą niewiadomo jeszcze, Twe rozmyślania nad tym i Twój wybór w końcu. Według mm... bodajże Suligi jest to bardziej "punktowana karta", tzw. karta brama. Także nie sądzę, żeby 7 Puch w tym wypadku osłabiało w jakiś sposób 6 Mieczy. Gorzej/trudniej byłoby odczytać i mieć więcej wątpliwości gdyby np. 7 Puch było na końcu rozkładu. BTW: Już dawno zmęczony poczułem się trzaskaniem takich rozkładów równoległych. Dużo z tego nienauczysz się, a i łatwiej jest wtedy o błędną interpretację. Cytuj
x-latek Napisano 7 Sierpnia 2015 Napisano 7 Sierpnia 2015 Powiedziałbym raczej, że sytuacja Cię do tego zmusza. Nie musiałby być to koniecznie ktoś. Cytuj
babajaga33 Napisano 7 Sierpnia 2015 Napisano 7 Sierpnia 2015 W związku z sytuacja jaką masz z ojcem wciąż kuszą Cię myśli o przeprowadzce. Jest ona wciąż w sferze snucia planów. W 6 mieczy widać, że bardzo chcesz uciec, oddalić się od niego i być może ktoś będzie musiał Ci w tym pomóc. Może parter Cię wesprze i bardziej odpowiedzialnie i realnie podejdziecie do tej przeprowadzki. Kapłan może też oznaczać, że będziesz szukać u kogoś pomocy i chyba ja uzyskasz. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 8 Sierpnia 2015 Napisano 8 Sierpnia 2015 7 pucharów wyskakuje mi na spełnione marzenia. 6 mieczy to karta zmiany, podróży, a więc w tym wypadku może również mówić o przeprowadzce. Nie wiem, co tutaj może jeszcze oznaczać kapłan - porozumiesz się z kimś i nie zamieszkasz sama, polatasz jeszcze po urzędach, posłuchasz później czyjejś rady. W każdym bądź razie jestem na tak. Cytuj
Gość Bethany Napisano 8 Sierpnia 2015 Napisano 8 Sierpnia 2015 Sądzę, że Ci się uda, 6 Mieczy często wypada na przeprowadzki. Niewykluczone, że nastąpi to w tym roku, w Skorpionie. Cytuj
silver Napisano 8 Sierpnia 2015 Napisano 8 Sierpnia 2015 Za radą starszego człowieka, spełnisz marzenia o przeprowadzce. Tak to widzę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi