Arcan Napisano 8 Sierpnia 2015 Napisano 8 Sierpnia 2015 Jak będzie mi przebiegać nauka gry na gitarze? królowa kielichów, 2 kielichy, świat Nie lubię świata...nigdy nie wiadomo czy łączy czy dzieli.... Albo zakocham się w niej i nauczę się świetnie grać, albo.... znajde inne zajęcie, które mnie urzeknie (2 kielichy+ świat) Królowa kielichów mówi o tym,że lubie muzykę Cytuj
Gość aksasyena Napisano 8 Sierpnia 2015 Napisano 8 Sierpnia 2015 A może to o tym, że świat pokocha Twoją grę? ;-) Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 8 Sierpnia 2015 Napisano 8 Sierpnia 2015 nauczysz się i będziesz wszędzie zabierala ze sobą gitare hehe poza tym to będzie na ciebie dzialalo jak "terapia" ukojenie i wyciszenie Cytuj
Arcan Napisano 8 Sierpnia 2015 Autor Napisano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Ok, na razie nauczyłam się ją prawidłowo trzymać....Jest progres! i nastroiłam:D Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Arcan Cytuj
Gość Daffne Napisano 8 Sierpnia 2015 Napisano 8 Sierpnia 2015 Jak będzie mi przebiegać nauka gry na gitarze? królowa kielichów, 2 kielichy, świat z zamiłowaniem i pasją będziesz się uczyć, dzięki czemu nauka będzie szła miło i gładko oraz sprawnie. Szybko możesz pojmować zawiłości strunowe itp. Powodzenia Cytuj
Trida Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 Jak będzie mi przebiegać nauka gry na gitarze? królowa kielichów, 2 kielichy, świat ) Mogłaś dociągnąć do świata... Wg mnie polubisz grę na gitarze. Fajnie się poczujesz grając, rozwiniesz swoje umiejętności ale odnoszę wrażenie, ze będzie to trochę słomiany zapał. Brak czasu na dalsze lekcje itd. Jak najbardziej 'za pan brat" z gitarą, ale kilka utworków takich podstawowych będzie, główny repertuar i tyle. Powodzenia w każdym razie Cytuj
Gość Bethany Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 A mnie się wydaje po tych kartach, że poznasz kogoś i gitara pójdzie w odstawkę Cytuj
Gość befimaka Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 Królowa kielichów i 2 kielichów pokazują, że pasujecie z gitarą do siebie, że możecie razem stworzyć coś fajnego. Natomiast Świat mówi, że tylko od Ciebie (od Twojej pracy) zależy, czy będą efekty czy też nie. Też mam takie wrażenie jak Trida, że to może być słomiany zapał. PS A masz jakiś określony rodzaj muzyki, który Ci odpowiada? Co będziesz grała? Cytuj
Administrator Ismer Napisano 9 Sierpnia 2015 Administrator Napisano 9 Sierpnia 2015 Wszystko zależy od tego, czy Twoja miłość do gitary będzie trwała Cytuj
setiks Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 Jeśli kupiłeś gitarę to już oznacza, że jest w Tobie jakaś pasja. Pewnie uda się ją opanować. Cytuj
silyen Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 Jesteś osobą o czułym sercu i subtelną, także na muzykę (Królowa kielichów), to będzie współpraca i symbioza Ty i gitara (2 kielichów), muzyka to okno na świat, poprawia nasze samopoczucie, wyzwala od trosk, daje pozytywną dobrą energię (Świat). P.S. nie trzymaj zbyt sztywno gryfu, boli ręka i człowiek szybko się zniechęca, staraj się ją trzymać jak trzymasz "miotełkę" do makijażu:) Powodzenia, też jestem gitarzystą z wykształcenia więc gratuluję wyboru instrumentu. Cytuj
babajaga33 Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 2 Kielichy mogą wskazywać na to , że trafi Ci się świetny nauczyciel, z którym będziesz się bardzo dobrze rozumieć albo karty wskazują na to, że masz kogoś takiego poszukać:-) Cytuj
Arcan Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Napisano 9 Sierpnia 2015 Póki co uczę się z poradników na youtube:D Moją wielką miłością był fortepian... ale musiałam przestać na nim grać ze względów finansowych. Ta gitara pobudziła we mnie dawne uczucia:D Cytuj
Arcan Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Napisano 9 Sierpnia 2015 Jesteś osobą o czułym sercu i subtelną, także na muzykę (Królowa kielichów), to będzie współpraca i symbioza Ty i gitara (2 kielichów), muzyka to okno na świat, poprawia nasze samopoczucie, wyzwala od trosk, daje pozytywną dobrą energię (Świat). P.S. nie trzymaj zbyt sztywno gryfu, boli ręka i człowiek szybko się zniechęca, staraj się ją trzymać jak trzymasz "miotełkę" do makijażu:) Powodzenia, też jestem gitarzystą z wykształcenia więc gratuluję wyboru instrumentu. palce bolą mnie od akordów :/ Cytuj
silyen Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 No bywa. To z powodu zbyt sztywnego trzymania gryfu. Sprobuj delikatniej. Na poczatku trudno ale szybko zauwazysz ze jest lepiej. Nadgarstek w dol koniecznie tez mniej bedzie bolec:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi