silver Napisano 8 Sierpnia 2015 Napisano 8 Sierpnia 2015 Talia Illuminatti cała, nie stosuję kart odwróconych. Jestem 34 letnią mężatką bezdzietną. Pracuję na etacie jako piguła Aura: Papież- mogą mnie czekać sprawy urzędowe, radzenie się w instytucji Uczucia: Paź Buław- w uczuciach jakieś wiadomości lub zapowiada namiętność Zdrowie: Rydwan- uwaga na wypadki komunikacyjne Dom: 5 Mieczy- uwaga na oszustów, domokrążców lub cudowne oferty Finanse: 4 Mieczy-kalkulowanie lub zastój Praca : Cesarzowa- spełnienie w pracy Rada: Kapłanka- zaufaj swojej intuicji Ostrzeżenie: Król Pucharów- nie wylewaj uczuć zachowaj je dla siebie Podsumowanie: Królowa Mieczy- dostaniesz wiadomości od kobiety Spodziewałam się lepszego tygodnia Choć w pracy nie jest źle. Cytuj
Gość befimaka Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 Aura: Papież Będzie spokojnie, bez żadnych niespodzianek. Uczucia: Paź Buław Może usłyszysz, że jesteś kochana? Zdrowie: Rydwan Zwróć uwagę na nogi. Dom: 5 Mieczy Może grozić jakaś strata. Finanse: 4 Mieczy Musisz rozważnie planować wydatki. Praca : Cesarzowa W pracy będzie wszystko w porządku. Rada: Kapłanka Staraj się postępować dyplomatycznie i niczego nie przyspieszaj. Ostrzeżenie: Król Pucharów Staraj się zwracać uwagę na swoje emocje. Podsumowanie: Królowa Mieczy Będziesz miała wszystko pod kontrolą. Cytuj
Iwka78 Napisano 10 Sierpnia 2015 Napisano 10 Sierpnia 2015 Aura: wszystko w porządku, stabilnie Uczucia: może zdarzy się coś nieprzewidzianego, być może Was związek się lekko ożywi:-) ZDrowie:tak, nogi i ręce, bo tego po dwa odnóża mamy, jak te dwa konie Dom: możesz poczuć się lub być oszukana, albo będziesz może chciała wprowadzić jakieś zmiany w domu w tym tygodniu i wszystkiego nie uda się zrobić Finanse: bez zmian Praca: spełnienie i zadowolenie:-) fajnie, kiedy lubi się swoją pracę:-) RAda: tak, zawierzaj sobie Ostrzeżenie: uważaj na Pana, który może Cię adorować Podsumowanie: wszystko jest w Twojej mocy:-) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 11 Sierpnia 2015 Napisano 11 Sierpnia 2015 Aura: Papież - Dbanie o innych, zarządzanie, podejmowanie własciwych decyzji Uczucia: Paź Buław - Dla mnie to cos w rodzaju pikantnego podrywu od męża Jakis miły mrau drobiazg Zdrowie: Rydwan Będziesz smigać na wysokich obrotach, duzo ruchu ale to jest zdrowe Dom: 5 Mieczy Cos co planowaliscie, nie wyjdzie. Moze nawet ktos popsuc plany niespodziewana wizyta np tesciowie Finanse: 4 Mieczy - Odkladanie ich, chyba mielisce ostatnio wydatki i teraz oszczedzanie Praca : Cesarzowa Czeka Cie pilnowanie wszystkeigo, odpowiedzialnosc ale bedzie w porzadku Rada: Kapłanka - Przyda sie spokoj, i rzeczowe podchodzenie do spraw. Nie daj sie poniesc emocjom Ostrzeżenie: Król Pucharów - łaczyłabym to z kaplanką Podsumowanie: Królowa Mieczy - W tym tygodniu musisz wykazac sie inteligencja i planowaniem. Sprawy traktowac na chlodno i analizowac Cytuj
silver Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Napisano 18 Sierpnia 2015 Dziękuję wszystkim za pomoc. Tydzień ogólnie fajny ale spotkały mnie dwie niemiłe rzeczy po pierwsze kontrola głównego szefa na której przyczepił się o strój, po drugie miałam dostać wyróżnienie, którego nie dostałam. W pracy zastępowałam szefa, który był na urlopie. Rada i ostrzeżenie wyjątkowo trafnie Jagodowa Truskawka, Zdrowie Rydwan rzeczywiście zapowiedział ruch byłam na zumbie. W domu nic ciekawego się nie wydarzyło, w uczuciach pan nadal kocha, daje się namówić na te wszystkie badania. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi