she11 Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 Witam, byłam pewna, iż wysłałam dziś posta z prośbą o wróżbę, jednak po powtórnym zalogowaniu zniknął mi dostęp do działu "Powróżę". Bardzo proszę o wyjaśnienie. Pozdrawiam Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 Dział "POWRÓŻĘ" jest dla osób które stawiają karty tarota i wróżą innym... jeśli Ty zamiescilas PROSBE O WROZBE to w nieodpowiednim dziale i dlatego mógł zniknąć. Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 9 Sierpnia 2015 Napisano 9 Sierpnia 2015 Jeśli o to pytasz? to jest... http://www.ezoforum.pl/powroze/43895-powroze-3-osobom.html Cytuj
she11 Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Napisano 9 Sierpnia 2015 hmm próbując otworzyć powyższy link mam taką wiadomość: she11 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to: Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę, Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne, Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora, Po pierwszym zalogowaniu miałam dostęp do tego działu - teraz już nie... Cytuj
she11 Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Napisano 9 Sierpnia 2015 Dziękuję Mimo wszystko dziwne, że na początku mogłam bez problemu wejść do działu Cytuj
she11 Napisano 9 Sierpnia 2015 Autor Napisano 9 Sierpnia 2015 Mam jeszcze pytanie - jaką ilość postów muszę posiadać? Przeczytałam regulamin działu wróżb i nie znalazłam tam odpowiedzi. Cytuj
El Zet Napisano 13 Listopada 2015 Napisano 13 Listopada 2015 Swoją drogą, uważam, że to nie jest do końca dobrze pomyślane, że mogę rozpocząć temat, a potem nie mogę przeczytać odpowiedzi nim nie "nabiję" 10 postów. Cytuj
El Zet Napisano 13 Listopada 2015 Napisano 13 Listopada 2015 I niestety mimo 10 postów i tak nie mogę przeczytać wątku, który założyłem. Nie działa mi też edycja postów i "likes received" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi