Maajula Napisano 11 Sierpnia 2015 Napisano 11 Sierpnia 2015 Hej i witam Postawiłam sobie ponad miesiąc temu rozkład na 3 karty odnośnie tego jak pójdzie mi egzamin i wypadły mi: 1. 8 kielichów 2. Król Monet 3. As kielichów Zinterpretowalam to tak, że część ustna przed komisją pójdzie mi średnio na jeża, ale ostatecznie zdam dobrze egzamin. Po miesiącu wytężonej nauki postawiłam sobie jeszcze raz rozklad by upewnić się w swoich przekonaniach, czy czegoś nie przegmatwałam i wyszło mi: 1. 3 denarow 2. Cesarz 3. 6 kielichow Czyli, że dobrze zdam egzamin za pomocą wytężonego intelektu i będę później pozytywnie go wspominać ?? Czy nie przeginam trochę z tą pozytywną interpretacją? Cytuj
zakretka23 Napisano 11 Sierpnia 2015 Napisano 11 Sierpnia 2015 1. 8 kielichów 2. Król Monet 3. As kielichów - tutaj wychodzi zaliczenie egzaminu i przejście do nowego zajęcia 1. 3 denarow 2. Cesarz 3. 6 kielichów - tutaj wejście na wyższy poziom - jak dla mnie tutaj tez jest zdanie egzaminu aczkolwiek 6 pucharów mówi o powtórce z rozrywki, choć przy tych kartach nie odczytałabym jej w ten sposób 1 Cytuj
Maajula Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Napisano 11 Sierpnia 2015 Może 6 pucharów wyskoczyła mi dlatego, że jest to egzamin poprawkowy tak czy siak bardzo dziękuję za twoje wyjaśnienie Cytuj
Gość Bethany Napisano 11 Sierpnia 2015 Napisano 11 Sierpnia 2015 Powinnaś zdać obydwa. Ten pierwszy może Ci trochę stresu przynieść.As Kielichów na końcu to radość Twoja . Jak chodzi o ten drugi, to widać że jesteś dobrze do niego przygotowana, także powinno być dobrze. Powodzenia! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Sierpnia 2015 Napisano 11 Sierpnia 2015 też miałam kiedyś 6 pucharów na jakiś egzamin i zaliczyłam po egzaminie będziesz musiała do niego iść, ale obstawiam, że zaliczysz tylko przyłóż się do nauki, idź na konsultacje - niektórzy profesorowie patrzą wtedy przychylniejszym okiem na studenta, gdy zdaje. Cytuj
Maajula Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Napisano 11 Sierpnia 2015 Dziękuję wam bardzo za wasze obmyślenia teraz wszystko mi się lepiej skleja. Myślę że 6 pucharów pozostanie w połowie tajemnicą aż do dnia mojego wyroku życiowego. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 11 Sierpnia 2015 Napisano 11 Sierpnia 2015 Zdasz, powaznie podejdziesz do zdarzenia ktore ma zwiazek z przeszloscia i wynik da ci satysfakcje Cytuj
Arcan Napisano 12 Sierpnia 2015 Napisano 12 Sierpnia 2015 1. A ja obstawiam,że nie zdasz 2. tutaj się bardziej przyłożysz/...i zdasz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi