Skocz do zawartości

Egzamin - pilne!

Maajula

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej i witam ;) Postawiłam sobie ponad miesiąc temu rozkład na 3 karty odnośnie tego jak pójdzie mi egzamin i wypadły mi:

1. 8 kielichów 2. Król Monet 3. As kielichów

Zinterpretowalam to tak, że część ustna przed komisją pójdzie mi średnio na jeża, ale ostatecznie zdam dobrze egzamin.

Po miesiącu wytężonej nauki postawiłam sobie jeszcze raz rozklad by upewnić się w swoich przekonaniach, czy czegoś nie przegmatwałam i wyszło mi:

1. 3 denarow 2. Cesarz 3. 6 kielichow

Czyli, że dobrze zdam egzamin za pomocą wytężonego intelektu i będę później pozytywnie go wspominać ??

Czy nie przeginam trochę z tą pozytywną interpretacją?

Napisano

1. 8 kielichów 2. Król Monet 3. As kielichów - tutaj wychodzi zaliczenie egzaminu i przejście do nowego zajęcia

1. 3 denarow 2. Cesarz 3. 6 kielichów - tutaj wejście na wyższy poziom - jak dla mnie tutaj tez jest zdanie egzaminu aczkolwiek 6 pucharów mówi o powtórce z rozrywki, choć przy tych kartach nie odczytałabym jej w ten sposób

• Lubię to! 1
Napisano

Może 6 pucharów wyskoczyła mi dlatego, że jest to egzamin poprawkowy ;) tak czy siak bardzo dziękuję za twoje wyjaśnienie ;)

Gość Bethany
Napisano

Powinnaś zdać obydwa. Ten pierwszy może Ci trochę stresu przynieść.As Kielichów na końcu to radość Twoja :). Jak chodzi o ten drugi, to widać że jesteś dobrze do niego przygotowana, także powinno być dobrze. Powodzenia!

Gość Euterpe
Napisano

też miałam kiedyś 6 pucharów na jakiś egzamin i zaliczyłam :)

po egzaminie będziesz musiała do niego iść, ale obstawiam, że zaliczysz :okok:

tylko przyłóż się do nauki, idź na konsultacje - niektórzy profesorowie patrzą wtedy przychylniejszym okiem na studenta, gdy zdaje.

Napisano

Dziękuję wam bardzo za wasze obmyślenia ;) teraz wszystko mi się lepiej skleja. Myślę że 6 pucharów pozostanie w połowie tajemnicą aż do dnia mojego wyroku życiowego. :)

Napisano

Zdasz, powaznie podejdziesz do zdarzenia ktore ma zwiazek z przeszloscia i wynik da ci satysfakcje

Napisano

1. A ja obstawiam,że nie zdasz

2. tutaj się bardziej przyłożysz/...i zdasz