JagodowaTruskawka Napisano 11 Sierpnia 2015 Napisano 11 Sierpnia 2015 zapożyczony z fanpage Wirtualny salon wróżb wrózki Agnes Singielka, mieszkam z rodzicami, kończę studia, pracuje z domu jako projektantka wnętrz S- Aktualny stan emocjonalny-3 mieczy Zawiodłam się kiedyś na pewnym meżczyznie i jeszcze odczuwam ból i wstret 1. Moje miejsce w życiu - 5 denarów - Nie do końca rozumiem to pytanie. Jesli patrzać na życie w formie osi czasu to tą kartę rozumiem, ze jestem w okresie niedostatku ale tez pracy aby to zmienić. 2. Czy osiągnę sukces w pracy-Słońce Tak, moja praca daje mi bardzo dużo zadowolenia,a zadowolenie moich klientów, daje mi satysfakcje 3. Co mnie czeka w uczuciach -4 buław Jakiś romans, nic poważnego 4. Co mnie czeka w zdrowiu -6 pucharów -Czytam tą karte pozytywnie, ponieważ obecnie jestem na redukcji wiec w tym pytaniu ta karte uwazam jako powrot do dawnej sylwetki 5. Czy osiągne stabilizację materialną -10 buław - będzię cieżko, ale jak się zmobilizuje i wezmę do efektownej pracy to osiągne 6. Co los szykuje dla mojej rodziny - As buław - chyba jakąś kłotnie albo ozywienie i chęc do pracy poniewać planujemy remont piwnicy 7. Co mogę zrobić aby być szczęśliwą - Król buław - Kartę rozumiem, jako znalezenie sobie energicznego króla, takiego który temperamentem mnie przebije i nie będę sie z nim nudziła. 8. Co szykuje mi los na przyszłość -odwrócone 3 buław - relację której nie będę chciała Cytuj
zakretka23 Napisano 11 Sierpnia 2015 Napisano 11 Sierpnia 2015 S- Aktualny stan emocjonalny- 3 mieczy ewentualnie jest Ci smutno, że jesteś teraz sama 1. Moje miejsce w życiu - 5 denarów - powinnaś pomagać innym ludzią, którzy tej pomocy potrzebują 2. Czy osiągnę sukces w pracy-Słońce - zdecydowanie tak 3. Co mnie czeka w uczuciach -4 buław - dla mnie to karta radości i sukcesu, odnalezienie harmonii, stworzenie własnego domu z partnerem 4. Co mnie czeka w zdrowiu -6 pucharów - dolegliwości wieku dziecięcego 5. Czy osiągne stabilizację materialną -10 buław - raczej nie liczyłabym na wygraną w totolotka, na stabilizację materialną będziesz musiała sobie zapracować 6. Co los szykuje dla mojej rodziny - As buław - nowe przedsięwzięcie 7. Co mogę zrobić aby być szczęśliwą - Król buław - działać, a nie czekać, aż się przydaży 8. Co szykuje mi los na przyszłość -odwrócone 3 buław - nie znam się na odwróconych kartach ...plany długofalowe nie wypalą Cytuj
Iwka78 Napisano 13 Sierpnia 2015 Napisano 13 Sierpnia 2015 S- Aktualny stan emocjonalny-3 mieczy widać, że jeszcze mocno "coś" przeżywasz... jeszcze bardzo boli niestety... 1. Moje miejsce w życiu - 5 denarów dawać coś z siebie innym, pomagać innym ludziom, służyć im2. Czy osiągnę sukces w pracy-Słońce widać, że kochasz to, co robisz:-) sukces jest!3. Co mnie czeka w uczuciach -4 buław na pewno szczęśliwa rodzina i dom:-)4. Co mnie czeka w zdrowiu -6 pucharów zdrowie jak najbardziej okey! :-)5. Czy osiągne stabilizację materialną -10 buław osiągniesz, dzięki swojemu uporowi i zaangażowaniu w pracę:-) 6. Co los szykuje dla mojej rodziny - As buław jakieś nowe działania, wyzwania, coś trzeba będzie zrobić7. Co mogę zrobić aby być szczęśliwą - Król buław pozwalać sobie na flirty i romanse bez zobowiązań:-) mniej analizować i się przejmować poprzednim facetem, otworzyć się na innych mężczyzn, bo po prostu szkoda czasu na jakiegoś pacana:-)8. Co szykuje mi los na przyszłość -odwrócone 3 buław może to być jakiś przelotny flirt, albo np. nie uda Ci się jakaś negocjacja zawodowa, równie dobrze, możesz przejść lekkie wypalenie energetyczne... powodzenia projektantko wnętrz! :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi