Skocz do zawartości

Czy narodzi się uczucie

sztabuchna85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie Kochani,

Nie jestem pewna czy w dobrym miejscu zakładam ten watek, ale jak coś to prosze mnie pokierować tudziez przekierować na odpowiednie tory :)

Ostatnio zadałam pytanie kartom czy z pewnej relacji narodzi się uczucie. Wróżyłam z 3 kart tarota. Oto co mi wyszło:

1 - Sprawiedliwość - poz prosta

2- Śmierć (poz odwrócona)

3 Cesarzowa (Poz prosta)

Cóż w moim odczuciu relacja jest oparta raczej na partnerstwie i wzajemnym zrozumieniu, jednak karta Śmierci zapowiada zmianę, lub wydarzenie, które przyczyni się do tego że ta relacja przerodzi się w szczere uczucie.

Czy tylko ja tak to widzę?

Gość befimaka
Napisano

Śmierć odwrócona nie oznacza zmian na lepsze. Raczej mówi o niepowodzeniach. :( Nie wygląda więc na to, że w tej relacji nastąpi pozytywny przełom. Cesarzowa może mówić o możliwości jakiejś nowej relacji.

Napisano

czy z pewnej relacji narodzi się uczucie?

1 - Sprawiedliwość - poz prosta

2- Śmierć (poz odwrócona)

3 Cesarzowa (Poz prosta)

Karty pokazały, że aby narodziło się uczucie między Tobą, a mężczyzną musiałabyś popracować najpierw nad sobą by zmienić podejście do relacji, nawyki czy przyzwyczajenia, które mogą utrudniać Ci albo przeszkadzać w nawiązaniu bliższych relacji. Powinnaś poobserwować siebie i przeglądnąć się szczerze w sobie jak w lustrze by dostrzec to co koliduje. Kiedy już zobaczysz w czym rzecz, przepracować to w sobie i pokonać słabości, obawy czy neagtywne myśli albo strach. Docenić siebie jako kobietę, poczuć się wartościową i taką, która zasługuje na szczęście. Nie pozwól negatywnym myślom dać się stłamsić, a czeka Cię uczucie. Powodzenia :)

Napisano

nie... zresztą on może kogoś mieć... albo nie jesteś w jego typie

Napisano (edytowane)

Dziękuję Wszystkim za pomoc w interpretacji..Jak Widać muszę się jeszcze wiele nauczyć.. To moje początki :)

Zmyliło mnie to że karta Śmierci niekoniecznie zapowiada cos złego..że czasem może oznaczać zmiany no wiecie cos się kończy oś się zaczyna..do tego Cesarzowa...hmmm daliście do myślenia....

Mam pytanie jeszcze jedno..czy mozna zamieszczać interpretacje kart na osoby trzecie? Przykładowo Co czuje Pani X do Pana Y czy to zabronione?

Edytowane przez sztabuchna85
Napisano

A co do relacji to możesz przeżyć jakiś zawód, ale umocni cię to i staniesz się bardziej pewna siebie.

Napisano
Dziękuję Wszystkim za pomoc w interpretacji..Jak Widać muszę się jeszcze wiele nauczyć.. To moje początki :)

Zmyliło mnie to że karta Śmierci niekoniecznie zapowiada cos złego..że czasem może oznaczać zmiany no wiecie cos się kończy oś się zaczyna..do tego Cesarzowa...hmmm daliście do myślenia....

Mam pytanie jeszcze jedno..czy mozna zamieszczać interpretacje kart na osoby trzecie? Przykładowo Co czuje Pani X do Pana Y czy to zabronione?

Może i zabronione, ale ja tak robię. W miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone