Iwka78 Napisano 13 Sierpnia 2015 Napisano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam usłyszałam, że mając za sobą dwie ciąże cukrzycowe powinnam zbadać hormony w kierunku Hashimoto. Zapytałam kart, jak zrealizuje się oczekiwanie, że mam Hashimoto? W trakcie tasowania wypadła III Cesarzowa, która wskazuje, że pytam o sprawy typowo kobiece, hormonalne. król Mieczy, 2 denarów (i co ciekawe była odwrócona, a ja nigdy nie stosuję kart odwróconych, więc nie wiem, jak ona się obróciła), 8 denarów Hm... często król mieczy odcina od problemów, więc może tutaj król mi mówi, że nie tutaj szukam? albo czytałam też, że król mieczy pokazuje alergie, a teraz akurat się odczulam... 2 denarów ewidentnie amplituda/sinusoida, wahania, 8 denarów to ciężka praca danego organu albo pokaże się problem przy zwykłym rutynowym badaniu... Licząc sumę wg HB i wliczając Cesarzową, to mam śmierć, nie wliczając cesarzowej mam sprawiedliwość... Ciekawa jestem jak widzicie te karty? Jutro zamierzam rano iść na pobranie krwi, więc w poniedziałek będę mogła zweryfikować. **** Dziś byłam na pobraniu krwi... Zadałam tym razem konkretne pytanie: jakie wyniki otrzymam? TSH - Gwiazda - powiedziałabym, że okey w normie FT3 - VIII Moc - albo w normie, albo powyżej górnej granicy FT4 - paź buław - obstawiam poniżej granicy, albo blisko tej dolnej antyTPO - rycerz mieczy -też chyba brak normy... aTG - 9 mieczy - no tutaj będzie źle.... Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez Iwka78 dodałam jeszcze karty z wynikami
Maestro Inez2503 Napisano 13 Sierpnia 2015 Maestro Napisano 13 Sierpnia 2015 Moze tak być, że cos ta tarczyca Ci szwankuje, a na pewno za wolno pracuje o czym świadczą karty denarowe..
Iwka78 Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Napisano 14 Sierpnia 2015 zerknie ktoś jeszcze? dodałam jeszcze konkretne pytanie o każdy hormon. Dzięki!
Maestro Inez2503 Napisano 14 Sierpnia 2015 Maestro Napisano 14 Sierpnia 2015 TSH - Gwiazda - w porzadku FT3 - VIII Moc - tu też bardzo ładnie FT4 - paź buław - tu może być bliżej dolnej granicy antyTPO - rycerz mieczy -ten może wprowadzić Ci w nerwowy nastrój aTG - 9 mieczy - tym się będziesz zamartwiac.. Te dwa ostatnie to jakie hormony?
Iwka78 Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Napisano 14 Sierpnia 2015 Te dwa ostatnie to jakie hormony? dwa ostatnie to przeciwciała, które świadczą o występowaniu jakiejś choroby tarczycy
Arcan Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 Iwka, mogą występować u Ciebie drobne problemy... Nie znam się dokladnie na zdrowiu w tarocie...to zostawiam lekarzom... ale te 9 mieczy i rycerz mieczy za dobrze nie zwiastują
Iwka78 Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Napisano 17 Sierpnia 2015 ***WERYFIKACJA*** TSH - norma 0,27-4,2 mój wynik: 2,72 (czytałam, że osoby zdrowe powinny mieć wynik poniżej 2,5, więc nie wiem....) FT3 - norma 2,00-4,4 mój wynik: 2,72 FT4 - norma 0,93-1,7 mój wynik: 0,98 aTPO - norma 0-34 mój wynik: 6,76 aTG - norma 0-115 mój wynik: 16,15 1
Rekomendowane odpowiedzi