Jacek Midorus Napisano 14 Sierpnia 2015 Napisano 14 Sierpnia 2015 Witam wszystkich Forumowiczow. Mam ogromna prosbe o interpretacje mego dzisiejszego snu. Snilo mi się ze przebywam w wielkim domu a praktycznie w takim zamku u widze mnostwo krwi a potem rozpetala się regularna bitwa z zolnierzami Wehrmachtu. Nie wiem kto wygral ale pamietam tez ze w tym zamku (domu) było mnostwo pulapek, ukrytych przejsc, roznych zapadni itp. Może ktos ma pomysl co taki sen moglby oznaczac. Pozdrawiam i z gory dziekuje Jacek Cytuj
Raitokun Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 Tutaj domem jesteś ty sam, sen próbuje ci przekazać że coś nie dobrego dzieje się w twoim życiu, psychice. Ludzie często miewają takie sny, wojna nawiązuje do tego co się dzieje po prostu w tobie. Symbolizuje ten sen teraźniejszość. 1 Cytuj
Tamaya Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 Zamek czyli twierdza obronna, miejsce potężne warowne do tego pełne pułapek i zawiłości. W jednej z możliwych wersji faktycznie może oznaczać twoje wewnętrzne, bądź życiowe zmagania z sytuacjami w jakich się znajdujesz, a Ci żołnierze to przeszkody. Inna wersja może być wspomnieniem przeszłości, w której faktycznie w innym życiu zetknąłeś się z podobną sytuacją. W końcu mamy tu do czynienia z elementem możliwym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi