zakretka23 Napisano 14 Sierpnia 2015 Napisano 14 Sierpnia 2015 Jakie sa moje mocne strony? Ksiezyc, 6 buław, Siła Mam duzs intuicje, zdolnosci artstyczne oraz odpowiedzi i przestrogi ktore dostaje w snach. Jestem uparta i cierpliwie daze do celu. Jestem tez bardzo wytrzymala fizycznie i psychicznie. Niema sytuacji z ktora sobie nieporadze. Jestem tez kobieta namietna Cytuj
Gość Bethany Napisano 14 Sierpnia 2015 Napisano 14 Sierpnia 2015 Masz dobrą intuicję, jesteś kobietą pełną seksapilu, silną i wytrzymałą psychicznie i fizycznie, potrafisz pokonać wszelkie trudności i odnieść sukces. Nie jest wykluczone, że lubisz sport i masz talent w dziedzinach artystycznych:). Cytuj
zakretka23 Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Napisano 14 Sierpnia 2015 6 buław to jeszcze umiejęstność cieszenia się i radość życia..a Siła panowanie nad własnym ciałem i umysłem Cytuj
Arcan Napisano 15 Sierpnia 2015 Napisano 15 Sierpnia 2015 ooo jakie ładne karty! pewnie w mocy jesteś również sexowna Mi też wyszedł księżyc na I pozycji Wrażliwość, intuicyjność... kijów to karta zwycięstwa brniesz przed siebie... a 6kijów+moc to już w ogóle...Silna osobowość Cytuj
cinderellaa Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 Nie chciałam robic drugiego wątku mi wyszly takie karty As Mieczy Mag i Papiez na moje mocne strony co myslicie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi