Jacek Midorus Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Śniło mi się dzisiaj ze związałam się z grupa narkomanów. Jako ze jestem grafikiem komputerowym wydawałam gazetkę dla tych narkomanów. Pytałam nawet kto im pisze teksty bo były na wysokim poziomie. Poza tym spotykali się w miejscu który nazywany był „Kocimiętka” i palili zioło o tej samej nazwie (kocimiętka). A nad ranem do mojej sypialni przyszedł guru tych narkomanów i powiedział ze potrzebuje trawki i seksu i on mi w tym pomoże. Sen pokręcony maksymalnie ale może ktoś zechce go zinterpretować. Dzięki z góry. Ewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamaya Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Zauważyłam, że wcześniejsze sny pisałeś jako mężczyzna, a ten sen wygląda na należący do kobiety, więc zakładam, że nie Ty jesteś jego autorem. W związku z tym przypominam o regulaminie działu, w myśl, którego nie interpretujemy tu snów osób trzecich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts