silyen Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 Ktoś próbował wyczytać z kart czy wygra w lotto. Spodobało mi się to więc postawiłem na jutro Kapłanka, Koło fortuny i Słońce Słońce brzmi obiecująco, gorąco, koło fortuny - masz albo nie masz, fortuna kołem się toczy. Martwi mnie kapłanka, czyżby pobożne życzenia? Cytuj
cinderellaa Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 Kaplanka jako pierwsza karta to tajemnica wiec nie wiadomo karty moga nie chciec zdradzic Cytuj
Gość Daffne Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Te karty mówią do mnie: Czekaj cierpliwie i próbuj, a w końcu się uda... Niekoniecznie tym razem, bardziej w przyszłości bliższej lub dalszej, ale gdzieś tam widać los zapisal Ci możliwość wygranej, więc dopomagaj szczęściu i działaj! Ps. Też gram hehe Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez Daffne Cytuj
Gość aksasyena Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 Karty na 20 baniek to nie są... ;-) Raczej na "wygraną" szczypty mądrości na temat gier losowych. ;-) Ale nadać na taką kumulację trzeba! :-) Cytuj
silyen Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Napisano 17 Sierpnia 2015 No niestety ja też tu nie widzę tych baniek Cytuj
:)0 Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 Te karty mówią do mnie: Czekaj cierpliwie i próbuj, a w końcu się uda... Niekoniecznie tym razem, bardziej w przyszłości bliższej lub dalszej, ale gdzieś tam widać los zapisal Ci możliwość wygranej, więc dopomagaj szczęściu i działaj! Ps. Też gram hehe Bywało grałem i max 2 trafienia W/g mnie nie ma sensu z tym się wiązać, szkoda kasy to jedno, a jak się wygra to szkoda życia . Z tego co podawano to szczęścia nie dadzą. Dalszy sąsiad wygrał, zdążył dom wyremontować i rozpłynęło się , choć tyle . Po woli przychodzi do siebie, złom zbiera .... Cytuj
Gość Daffne Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 Bywało grałem i max 2 trafienia W/g mnie nie ma sensu z tym się wiązać, szkoda kasy to jedno, a jak się wygra to szkoda życia . Z tego co podawano to szczęścia nie dadzą. Dalszy sąsiad wygrał, zdążył dom wyremontować i rozpłynęło się , choć tyle . Po woli przychodzi do siebie, złom zbiera .... A ja gram bo trafiłam czwórkę w lotto hehe raz się udało to może i kolejny? teraz bieda coś utrafić, a gram raz w tygodniu... nie mam skłonności do hazardu, ale marzenia owszem... Podobno pieniądze szczęścia nie dają, ale jak się je ma i z głową do nich podchodzi to można fajnie żyć... też znać umiar trzeba w życiubo może być jak piszesz... Cytuj
adivino Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Też gram, ale w inne gry i zdrapki. Nie w Lotto, bo co 4 losowanie pachnie ustawką. Zwłaszcza wzorajsze Lotto i Lotto Plus. Cytuj
Auegamma Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, @adivino, czasem wystarczy się zastanowić, czy jeżeli to faktycznie była by ustawka, czy ludzie zaangażowani zrobili by tak by to wyglądało jak ustawka? Ludzie którym zależy na zachowaniu tego w tajemnicy raczej nie będą rozgłaszali o tym w radiu czy w telewizji, nie będą też dążyli do kombinacji liczbowych w stylu 1, 2, 3, 4, 5, 6, bo o ile statystycznie jest to tak samo prawdopodobne jak wszystkie inne wyniki, mogło by to sugerować że faktycznie jest to ustawione jeżeli te same wyniki powtarzają się przez kilka miesięcy. Poza tym, proponuję dowiedzieć się odrobinę więcej o świecie w którym żyjesz, tak o statystyce jak o O psychologii i neurologii, o ewolucyjnej potrzeby spójności, błędzie pozytywnym i błędzie negatywnym z psychologii ewolucyjnej jedynie wspomnę, bo to może być za wiele na raz dla laika tematu Pozdrawiam, Auegamma Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Auegamma Cytuj
adivino Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Ale właśnie podobne kombinacje są. I to tylko ludzie. W końcu mogą się pomylić i wpaść. Nie słyszałaś o wpadce i aferze w serbskim lotto? Z jednej strony nie muszą kombinować, bo matematyka robi swoje, ale nie wierzę, że nic nie robią. Wystarczy śledzić losowania. Cytuj
Auegamma Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Witam, @adivino, podaj wyjaśnienia jakim sposobem w Serbskim lotto ułożyli te wyniki, inaczej tylko rzucasz tematami bez pokrycia. Pozdrawiam, Auegamma Cytuj
Gość selektywna Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam wrazenie, ze wygrana w lotto, lub inny hazard, pociaga za soba wplywy energetyczne wszystkich przegranych, ktorzy zlozyli sie na zysk totalizatora i ten maly procent, jakimi sa wygrane, a niektorzy pokladaja w tym na serio ogromne nadzieje - moze dlatego tak wiele osob pomimo trafionej 6-ki wraca szybko do "punktu wyjscia":( Budujacy jest przypadek rodziny, chyba z UK, ale glowy nie dam, ktora praktycznie nic nie zmienila w swoim trybie zycia - dalej pracowali, nawet domu nie zmienili i grajac nadal za niewielkie kwoty wygrali po paru latach ponownie najwyzsza stawke - ewenement na skale swiatowa:) Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez selektywna Cytuj
Auegamma Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Witam, @selektywna, proponuję poczytać trochę o psychologii, a w szczególności teksty odnośnie ludzi którzy wygrali w lotto. Pozdrawiam, Auegamma Cytuj
Gość selektywna Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Mnie to nie jest potrzebne - nie gram i nie chce. Raz w zyciu, dawno temu zagralam w lotto, na spolke z kolega, ktory gral regularnie - moje "okienko" trafilo 4-ke, a zagralam "sposobem" - chcesz taki, Auegamma? Kolega nawet chcial odstapic od swojej polowy, bo to "moje" liczby trafily - ciekawe, czy bylby tak wspanialomyslny, gdybym trafila 6-ke;) Dla mnie umowa jest umowa - podzielilismy sie. Moja polowe przeznaczylam na rachunek za prad, a kolega za te pieniadze nakupil zdrapek - wyszedl na zero czyli na minus (poczatkowy kupon lotto). W efekcie ja mialam kwartal pradu "gratis", a On swoja chwile "napiecia i nadziei" - kazde cos mialo:) Jakos nie szanuje grania regularnego, jak kazdego zamilowania do hazardu zreszta - nie pytaj mnie czemu i nie kaz przepraszac za to subiektywne odczucie:) Cytuj
basiunia53 Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Też kłade tarota czy wygram jak puszczam toto i co wychodzą mi ładne karty. Później po losowaniu okazuje się, że to były tylko moje pobożne życzenia. i jestem do tyłu z forsą - czyli nie wygrałam nic. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 kaplanka jako 1 karta mowi o tym, ze nie wygrasz Cytuj
adivino Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Witam, @adivino, podaj wyjaśnienia jakim sposobem w Serbskim lotto ułożyli te wyniki, inaczej tylko rzucasz tematami bez pokrycia. Pozdrawiam, Auegamma A skąd ja mam to wiedzieć? Rąk w tym nie maczałem Wyjaśniać to mają pracownicy lotto podłączeni do wykrywacza kłamstw :icon_lol: A szef loterii od razu podał się do dymisji :icon_lol: Przewał w lotto | 3obieg.pl - Serwis informacyjny dziennikarstwa obywatelskiego. Lotto byłoby wiarygodne, gdyby ich system nie znał wszystkich kombinacji liczb jakie ludzie wybrali :icon_wink: Cytuj
Auegamma Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Witam, @adivino, jak byś poczytała anglojęzyczne raporty, lub przetłumaczyła Serbskie raporty za pośrednictwem tłumaczenia jeżeli nie znasz Serbskiego, dowiedziała byś się większej ilości informacji, ale nie nalegam, bo przecież "ignorance is bliss", chyba dobrze o tym wiesz. Pozdrawiam, Auegamma P.S. proponuję przeczytać to co napisałaś i znaleźć w swoim tekście cztery logiczne błędy. Zaskakujące nie? Taki krótki tekst a aż cztery logiczne błędy. Cytuj
adivino Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) A twoje błędy ja sam ci nawet poprawię :icon_lol: -poczytał -przetłumaczył -dowiedziałbyś -napisałeś :icon_wink: I przepraszam już za gadanie nie w temacie:usmiech_na::icon_lol: Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez adivino Cytuj
panna.marta Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 brakuje mi tu kart pieniężnych. Wygranej moim zdaniem nie będzie, ale z pewnością to dobry okres dla Ciebie do gier, wiec proponuję spróbować jeszcze raz za parę dni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi