akszeinga1985 Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 Mój chłopak właśnie zmienił pracę. 1) Jak będzie mu się układało w nowej firmie? IV puchary, As monet, Koło, As mieczy Dobrze będzie sobie radził, widać, że jest to zmiana na lepsze, to okazja życiowa, wszystko się dobrze ułoży. 2) Czy będzie mu się opłacało tam pracować? Mag, Sprawiedliwość, Sąd, Rydwan Tak będzie mu się opłacało. 3) Jakie będą zarobki? Królowa kijów, VII monet Widać z zarobków będzie zadowolony 4) Czy będziemy razem pracować? Kochankowie, Sąd, Głupiec, Gwiazda Zastanowię się nad tym, może tak być, że podejmę inną pracę o dobrych korzyściach materialnych. Jak myślicie? Cytuj
bimba Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 1) na początku dość ciężko będzie się przyzwyczaić do nowego, główną motywacją są pieniądze jednak w sposób nieoczekiwany okaże się, że musi z siebie dać trochę więcej niż sądził 2) jakiś czas tam popracuje ale jednak dojdzie do wniosku, że bardziej opłaci się coś innego i zmieni pracę. 3) będzie obietnica\ perspektywa atrakcyjnych zarobków ale trzeba na nie poczekać, może dlatego podejmie decyzję o zmianie ? 4) no będziecie bardzo chcieli, ale według mnie nie w tej pracy co teraz 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Nowa praca mu sie nie spodoba, wg mnie wroci do poprzedniej. Koło, As mieczy i powtarzajacy się sąd. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi