sztabuchna85 Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 Witajcie! Dzisiaj stawiałam sobie karty na pytanie; Jak potoczy sie moja relacja z Panem R tak oto wyszło mi: 1. 8 mieczy (poz prosta) 2. Śmierć (poz prosta) 3. 5 denarów Jeżeli dobrze widzę i rozumiem to w tej relacji istnieją bariery które cięzko będzie pokonać, by wyszło z tego cos więcej ,jednak Śmierć zwiastuje jakiś przełom i teraz mam problem z interpretacją..czy ten przełom będzie bolesny dla mnie, wiążący się ze stratą, by coś mogło sie nardzodzić innego, czy będzie to przełom pozytywny dla obu stron.i te lęki i bariery odejdą i zaczniemy sie bardziej otwierac na siebie. Do tego jeszcze 5 monet odwrócona, która odnosi się bardziej do finansów a niżeli do uczuć :-/ Cytuj
Lena75 Napisano 18 Sierpnia 2015 Napisano 18 Sierpnia 2015 No czarno to widzę ...zgadzam sie z tym co sama napisałas...5 Monet to brak uczuć. Przykro mi , ale wydaje mi się że z tej relacji nie wyniknie nic dobrego , no moze oprócz tego ze zebrane doswiadczenia wykorzystasz w przyszłości. Cytuj
silyen Napisano 18 Sierpnia 2015 Napisano 18 Sierpnia 2015 nie chciałem pisać tego pierwszy by nie zasmucac, ale ktoś już napisał to ja też 8 mieczy to jakieś blokady stojące na drodze uniemożliwiające widzenie tego jak jest naprawdę, przełamanie ich spowoduje transformację i zmianę po której zostanie emocjonalna strata, ale ta karta mówi też o trzymaniu się razem w trudnym czasie. Cytuj
Gość befimaka Napisano 18 Sierpnia 2015 Napisano 18 Sierpnia 2015 Zgadzam się z Leną i Dackisem, że karty nie mówią dobrze o tej relacji. Dodam tylko, że 5 monet mówi również, że nie powinnaś w siebie wątpić i myśleć, że to Ty jesteś czemuś winna. I nawet na tej karcie droga nie jest zamknięta, gdyż koty (bo mam kociego tarota) wędrują przed siebie w poszukiwaniu swojego nowego szczęścia. Cytuj
sztabuchna85 Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Napisano 18 Sierpnia 2015 Cóż...te blokady które się pokazały to nic innego jak odzwierciedlenie mojego stanu ducha....ta karta bardzo często pokazuje mi sie w relacjach damsko - męskich..ze wskazaniem na mnie :-/ czasami przerażam sama siebie...jak bardzo karty pokazuja co siedzi w człowieku...to dar czy przekleństwo....czasami mam wątpliwości..jeśli chodzi o blokadę..owszem mam...boję się zostać kolejny raz zraniona. Co do samej relacji hmm....myślę że lepiej będzie by została na takiej stopie jak jest teraz..czyli koleżeńsko-kumpelskiej...zastanawia mnie jednak ta ''Śmierć'' w rozkładzie....jakiś przełom... Cytuj
sztabuchna85 Napisano 18 Sierpnia 2015 Autor Napisano 18 Sierpnia 2015 nie chciałem pisać tego pierwszy by nie zasmucac, ale ktoś już napisał to ja też 8 mieczy to jakieś blokady stojące na drodze uniemożliwiające widzenie tego jak jest naprawdę, przełamanie ich spowoduje transformację i zmianę po której zostanie emocjonalna strata, ale ta karta mówi też o trzymaniu się razem w trudnym czasie. Trzymanie sie razem w trudnym czasie - czyli po prostu relacja czysto przyjacielska? dobrze interpretuje? Cytuj
ivi185 Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 Możliwe, ze on przed Toba cos ukrywa... Dowiesz sie, to może być dla Ciebie dość szokująca wiadomośc. Może być też tak, ze pokłócicie sie sie o coś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi