Dirty Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Mialam sen albo wizje w ktorej widzialam chleb i popiół przodkow a chlwb byl z niego zrobiony. Kolejny sen gotowalam zupe dla rodziny ale nie jestem pewna czyjej napewno nie mojej.kiedy weszlam do kuchni wszyscy siedzieli przy stole i jedli. Zaprosili tez swoich przyjaciol. Zobaczylam ze braklo zupy dla mojej corki i dla mnie. Bylam zla na te osoby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamaya Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Chleb to podstawowy pokarm spożywany na co dzień. Może chodzi o jakiś pokarm duchowy bazujący na starych mądrościach i dziedzictwie, które zasila. Co do drugiego elementu gotujesz coś czyli wkładasz wysiłek by odnieść pewien sukces, zapewnić coś sobie i swojej rodzinie, ale ktoś to wykorzystuje. Tak naprawdę zbyt dużo poświęcasz się dla innych kosztem siebie i rodziny własnej. Może w pracy lub jakimś działaniu, w które się angażujesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts