Skocz do zawartości

Latający dywan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

Chciałam podzielić się z Wami moim snem oraz prosić o pomoc w interpretacji.

Tej nocy śniło mi się, że lecę latającym dywanem. Był bardzo wygodny, to była wielka kołdra i poduchy, tak jakby łóżko, ale na latającym dywanie. W tej podróży towarzyszył mi mój mąż.

Widoki były piękne, na doliny, pola, gospodarstwa. Jednakże ja czułam lęk, bałam się wyjrzeć , bałam się, że spadnę. A gdy wstawiłam głowę to i rękę i okazało się, że mogę po wszystko sięgnąć. Zerwałam sobie wiatrak energetyczny, jednym palcem popychałam latające balony, by mogły wzbijać się wyżej i szybciej. Witałam się z ludźmi, którzy w nich siedzieli. Przywłaszczyłam sobie też zwykłe, zagubione balony, które uciekły z jakieś imprezy. Mogliśmy latać wysoko i nisko, jak nam się tylko spodoba. Zawsze gdy byłam niżej czułam się bezpieczniej i tak naprawdę chciałam powrócić na ziemię. To też się stało, a dywan wylądował nad nielegalną ubojnią zwierząt na których przeprowadzano doświadczenia. Zobaczylismy to z lotu ptaka. Aby nie wiedzieli, że mają świadków, zaczęliśmy uciekać trzymając się za ręce. Uciekaliśmy też przez miasto i różne pomieszczenia. W jednym z nich były dwa małe, ledwo co narodzone kotki - jasny i ciemny. Jeszcze nie otworzyły oczu, a biegły za mną. Chciałam się od nich odgonić (nie przepadam za kotami, wolę nie mieć z nimi doczynienia, nigdy nie wiem czego mogę się po nich spodziewać). Przechodziłam przez kolejne drzwi, one czepiały się moich nóg, jakby widziały we mnie mamusię. Obudziłam się.

Napisano

Wraz z mężem otwierają się przed Wami duże perspektywy, jeśli się odważysz po nie sięgnąć i skorzystać. Lecicie wysoko i widzicie wiele. Jednak wysoka pozycja niesie też zagrożenia. Byliście świadkami czegoś, co skłania Was do wycofania się z terenu newralgicznego. Przyczepione kotki mogą być osobami nie do końca uczciwymi, ale o niskiej szkodliwości. Są małe czyli więcej hałasu niż prawdziwej intrygi z ich strony.