kuba140 Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 od jakiegos czasu sni mi sie spadający samolot pasazerski tak starsznie spada .kiedys snił mi sie na łące z sąsiadami a ostanio na autostardzie tylko raz z sąsiadami innym razem na łace bez sąsadow
armather Napisano 6 Maja 2009 Napisano 6 Maja 2009 Spada samolot są ofiary robisz coś przez co ktoś cierpi , mówisz coś przez co ktoś cierpi - daj jej spokój ! Nie dręcz jej już , albo zrozum....( lub jego) . Cynizm czasem też nie jest dobry. Może nieświadomie ale ranisz...a to spowoduje kłopoty...
Sephira Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Nie sądzę aby to kuba140 coś robił. Widzi wszystko z perspektywy obserwatora. A konkretnie widzi czyjąś porażkę, i może mieć to związek z wtykaniem nosa w nieswoje sprawy, jednak nie jest to przyczyną. Pozdrawiam.
armather Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Fakt Sephira Nie zwróciłem uwagi na fakt ,że widzi to z perspektywy widza jednak może to również oznaczać ,że nie reaguje on na problemy innych ....
Sephira Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Może nie może reagować, może nie chce... i nikt mu przecież nie karze. Z tego snu na pewno nie wynika, że powinien. Środowisko w jakim kuba140 sam się znajduje w snach (raz jest to łąka, raz autostrada) wskazują na to co dzieje się w jego najbliższym otoczeniu, to jest to, co go dotyczy, to co ma wpływ na niego i na co on ma wpływ. Na spadający samolot wpływu nie ma. Otoczenie raz jest spokojne, raz ruchliwe - co może oznaczać, że w jego życiu wiele się zmienia, tylko nie ta sytuacja, którą symbolizuje spadający samolot. Może to również oznaczać długotrwałość tego zjawiska.
Rekomendowane odpowiedzi