Gość grimmoire Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 W pracy zrobiło się gorąco przez ujawnienie pewnych "grubych spraw", przy czym byłam obecna i nie kłamałam ani nie tuszowałam sprawy. Za karty dziękuję MM Jakie będą dla mnie konsekwencje? Sprawiedliwość odwrócona, Świat, 2 denarów Będę mieć nieprzyjemności :/ Proszę o pomoc w interpretacji.. Cytuj
Gość selektywna Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) zachwianie i nieprzyjemna sytuacja ogolnie (Spr. odw.), moze ktos odejdzie z pracy lub dostanie wymowienie (Swiat), 2 monet - w przyszlosci znowu cos moze "rypnac".. Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez selektywna Cytuj
gucio19 Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 Mysle, ze nie poniesiesz wiekszych konsekwencji,sprytnie sie z tego wymigasz Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 Dla mnie odwrócona sprawka mówi że coś jest niezgodne z prawem, sprawa wyszła na jaw, ujrzała swiatlo dzienne siwat i mogą być z tego jakies konsekwencje tylko jeszcze do końca nie wiadomo jakie 2 denarow Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) konsekwencje będę bardzo duże, ale nie dla Ciebie... widać, że działania były niezgodne z prawem.... moim zdaniem ktoś albo będzie miał zabraną premię, obniżoną pensję lub otrzyma wypowiedzenie.... Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez Iwka78 uzupełniłam Cytuj
Gość aksasyena Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 Kamień z serca i nowy początek. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 jeżeli będą konsekwencje, to niewielkie. Cytuj
adivino Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 konsekwencje będę bardzo duże... widać, że działania były niezgodne z prawem....moim zdaniem ktoś albo będzie miał zabraną premię, obniżoną pensję lub otrzyma wypowiedzenie.... grimmoire pytała o konsekwencje dla niej Czekają na ciebie jakieś nowości, nie wiem czy złe czy dobre. Nie intepretuję kart odwróconych, ale myślę, że ta sprawiedliwość to sytuacja jaka zaistniała. Nie sądzę, żebyś pożegnała się z pracą. Przesuną cię na inne stanowisko albo będziesz miała więcej pracy. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 wstępnie sprawa przeniesiona na szczebel wyżej, o problemie wiadomo nie od dziś i na wszystkich szczeblach... wstępnie dla mnie będzie ok, oficjalnie rozstrzygnie się do końca miesiąca bardzo dziękuję za pomoc Cytuj
Gość selektywna Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) To do konca miesiaca dowiemy sie wiecej:) To wyglada, jakby Sprawiedliwosc w poz. odw., to byl Sygnifikator, ewentualnie przeszlosc / wplywy, a nie karta-odpowiedz o konsekwencje..? ale trudno powiedziec, bo karty byly ciagniete chyba bez okreslenia pozycji.. Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez selektywna Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 grimmoire pytała o konsekwencje dla niej Czekają na ciebie jakieś nowości, nie wiem czy złe czy dobre. Nie intepretuję kart odwróconych, ale myślę, że ta sprawiedliwość to sytuacja jaka zaistniała. Nie sądzę, żebyś pożegnała się z pracą. Przesuną cię na inne stanowisko albo będziesz miała więcej pracy. wpis uzupełniłam... skoro piszę "ktoś" to znaczy, że nie ona.... można się domyślić z reszty wypowiedzi....:-) Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) To do konca miesiaca dowiemy sie wiecej:) To wyglada, jakby Sprawiedliwosc w poz. odw., to byl Sygnifikator, ewentualnie przeszlosc / wplywy, a nie karta-odpowiedz o konsekwencje..? ale trudno powiedziec, bo karty byly ciagniete chyba bez okreslenia pozycji.. Mi określonej pozycji do wyciągania nie trzeba.. wiem jak rozmawiać ze swoimi kartami, robię to już od ponad 20lat...(każdy ma swój system wróżenia) wyjelam 3 i czytam obrazowo w calosci a nie pojedynczo. Czyli jak było pytanie o konsekwencje to te 3 karty czytamy calosciowo jako odpowiedz. Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez MaryjaMagdalena Cytuj
babajaga33 Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Być może otworzą się przed Tobą nowe perspektywy:-) Cytuj
panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2015 Napisano 26 Sierpnia 2015 no ja tez uwazam, że konsekwencje będą, ale w sumie to nie wiem dla kogo, bo tu nie ma kart dworskich. Rzeczywiście ktoś może ablo dostać wymówienie albo zostać przeniesionym na inne stanowisko czy miejsce. Ewentualnie ktoś może zostać postawiony przed trudnym wyborem. Cytuj
Gość grimmoire Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 weryfikacja : rozeszło się po kościach, nie ma dla mnie żadnych przykrych konsekwencji oficjalnie, resztę sprawdzę osobiście po powrocie do pracy, zobaczymy jak pójdzie na drodze nieoficjalnej, a ze zwolnień - zwolniła się jedna osoba, ale na własne życzenie, reszta pozostaje bez zmian dziękuję za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi