aloa Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 Czy powinnam zamknac definitywnie obecny zwiazek z partnerem? paz bulaw, ksiezyc 10 mieczy Mysle ze tak wskazuja na to dwie karty ksiezyc-moje obawy, niejasnosc, niepewnosc i 10 mieczy-koniec definitywny... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 Zadałaś pytanie, tak naprawde, źle skonstruowane. Tarot nie odpowiadaw sposob jak czlowiek. Uwazam, ze poprawne pytanie powinno brzmiec "Jakie kroki powinnam podjąć w stronę mojego związku z X" . Jako że, wg mnie, pytanie jest zle skonstruowane to i karty wg mnie, sa nieczytelne i tak naprawde niewiadomo co pokazuja. Dlatego też nie napisze odpowiedzi na pytanie, bo jej nie ma Cytuj
Gość aksasyena Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 Czy "powinnas", to sama ocen, ale to karty dobre na koniec zwiazku "pomylki". Albo... Nowe otwarcie w takim zwiazku, ale slabo to widze. Jesli zakonczysz, to nie polecam na razie wejscia w nastepny. Szybko mialabys powtorke... Cytuj
Grahanka Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 Czy powinnam zamknac definitywnie obecny zwiazek z partnerem? Tak. Tu nie ma pozytywnych kart. Cytuj
Gość Bethany Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 Tak, powinnaś zakończyć ten związek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi