Lena75 Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Mam kolege muzyka który uwaza że piszę świetne teksty i chciałby je wykorzystać. Czy wyjdzie nam cos z tej współpracy ? 2 buław - Świat - 6 Monet No widac tu współprace, wytrwała praca moze przynieść sukces. W Świecie widziałabym olbrzymie mozliwosci. 6 Monet - wzajemne wspierania sie .Suma Gwiazda więc bedzie ok No to szansa jest na wykorzystanie naszych potencjałów Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez Lena75 Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Sierpnia 2015 Napisano 20 Sierpnia 2015 chyba nadajecie na tych samych falach, w tym przypadku 2 buław widzę jako podobną energię, świat - otwarcie się na siebie na wzajem, na swoje potrzeby artystyczne, 6 monet - wymiana:-) jak najbardziej jestem na tak, nawet jeżeli nie będzie to nic zarobkowego, to będzie to dla Ciebie fajne doświadczenie:-) 1 Cytuj
Lena75 Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor Napisano 20 Sierpnia 2015 Niestety...nikt z nas nie śpiewa( chociaz ja jestem po nauce spiewania)....on tworzy muzyke instrumentalną...moje teksty bedą do czytania z podkładem muzycznym... Cytuj
Iwka78 Napisano 21 Sierpnia 2015 Napisano 21 Sierpnia 2015 no to świetna, nowa forma! baaaardzo fajny pomysł:-) coś innego! powodzenia! 1 Cytuj
Lena75 Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Napisano 23 Sierpnia 2015 A i to nasz mały projekt... https://www.youtube.com/watch?v=R28P8brjz9c&feature=youtu.be Cytuj
Gość befimaka Napisano 23 Sierpnia 2015 Napisano 23 Sierpnia 2015 A i to nasz mały projekt... https://www.youtube.com/watch?v=R28P8brjz9c&feature=youtu.be Obejrzałam i spodobało mi się. Miałabym tylko uwagę typowo techniczną. Czy moglibyście używać innego fontu? Ten jest niewyraźny i litery trochę się zlewają. To tylko taka jedna uwaga, bardzo subiektywna, bo miałam problem z wczytaniem się w słowa. Cytuj
Lena75 Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Napisano 23 Sierpnia 2015 Dziękuję za uwagę...przekaze koledze:) Swoja drogą zamierzam na swojej stronie zamieścić tylko sam tekst:) Cytuj
Gość befimaka Napisano 23 Sierpnia 2015 Napisano 23 Sierpnia 2015 na swojej stronie A jakiś namiar mogłabym prosić? Cytuj
adivino Napisano 24 Sierpnia 2015 Napisano 24 Sierpnia 2015 Wszystkie karty dobre na współpracę. Świat to internet, więc to dobra droga. Może trafi to do szerokiego grona odbiorców. I pieniądze z tego też są niewykluczone. Na pewno będzie to fajna forma współpracy i rozwijające doświadczenie. 1 Cytuj
Lena75 Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Napisano 24 Sierpnia 2015 A jakiś namiar mogłabym prosić? na FB ....MoniCa Art Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi