Skocz do zawartości

Sedes, wylewająca się z niego woda, torebka, sex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co moze oznaczac we snie sedes i wylewajaca sie z niego czysta woda? Mialam juz dwa sny z tym symbolem.

Pierwszy:

Uprawiałam sex z kolegą, gdy wychodził z domu zwróciłam uwagę, że ma bose nogi. W ogóle sen mnie przeraził, bo wyglądało to tak jakbym zdradzała swojego partnera. Chciałam skorzystać z wc i nagle pojawiła się wypływająca, czysta woda.

Natomiast dzisiaj mialam sen, ze zawsze zapominam torebki i znajduje ja w ubikacji, po chwili chce skorzystać z wc. Wszystkie są brudne i wybieram kabinę gdzie z sedesu wypływa, czysta woda. Na dodatek moim podróżom towarzyszy koleżanka z ktora juz od kilku dobrych lat nie mam kontaktu ( ale to moze wyniklo z tego,ze ogladalam jej profil na facebooku) W ogole caly sen byl utrzymany w scenerii zimowej, jakby w okresie wojny, która jeszcze nie dotarła do tego miejsca. Przed naszymi podróżami w poszukiwaniu torebki byłyśmy z innymi osobami ( nie widziałam twarzy) w klasie, gdzie żołnierz pokazywał nam na rzutniku rzeź ludzi.

Oczywiście nie muszę wspominać, że przebudziłam się spocona, wystraszona z przyśpieszonym tętnem:P

Napisano

Toaleta może obrazować miejsce oczyszczenia, pozbycia się tego co ciąży twojemu organizmowi. Złe emocje, poczucie winy tak jak tu. Robisz coś co wzbudza twoje niepokoje i widzisz tą wodę wylewającą się. Emocje biorą górę. Jednak woda jest czysta, więc uwalniasz się z poczucia winy. On jest boso co z kolei może wskazywać na jakieś problemy u niego.

Torebka to osobista rzecz kobiety. Masz problem z nią czyli jakieś emocjonalne zawirowania. Nie czujesz się w pełni gotowa na dalszy krok (wyjście). Musisz się z czegoś oczyścić, uwolnić. Otacza Cię dużo brudnych toalet czyli spraw nieczystych. Może dotyczą innych osób, ale Ty się na nich skupiasz. Jednak znajdujesz czystą toalet i znów ta woda. Może chodzi o oczyszczające uwolnienie emocji. Nie tłumienia czegoś w sobie. Przyjrzenie się temu czy to co blokujesz jest złe czy tak tylko czujesz z powodu jakiegoś przekonania.