panna.marta Napisano 22 Sierpnia 2015 Napisano 22 Sierpnia 2015 Jestem w trakcie diety. Już pięknie schudłam, ale za tydzień wjeżdżam na wakacje i z dietą będzie już trudniej. Nie chciałabym przytyć i zmarnować tego co wypracowałam. Moje pytanie do kart: czy wyjazd na te wakacje będzie miał wpływ na wzrost mojej wagi? wisielec XII, 10 monet, as kielichów, koło fortuny , śmierć XIII moim zdaniem nie. Wszystkie karty potencjałowe 10 monet i as kieli hamowane są przez wisielca i śmierć. Czekam na wasze opinie. zweryfikuję na początku września. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Sierpnia 2015 Napisano 22 Sierpnia 2015 nie - wisielec + 10 denarów as pucharów - jeżeli jedziesz do cieplejszych krajów, to możesz się bardziej spocić i więcej pić koło - coś niezależnego od Ciebie śmierć - możesz tą zmianę przewidzieć Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Sierpnia 2015 Napisano 23 Sierpnia 2015 Moim zdaniem nie bedzie miał wpływu na wagę. Wydaje mi się, że na tym wyjeździe zmieni się Twoje podejście do żywienia i dlatego nie przytyjesz. Po prostu bedzie Ci szkoda Twojego wysiłku. Trzymam kciuki za racjonalne podejście Cytuj
adivino Napisano 24 Sierpnia 2015 Napisano 24 Sierpnia 2015 A ja myślę, że będzie miał wpływ. To koło fortuny i śmierć to zrobienie kroku do tyłu i zaczynanie trochę od początku. Cytuj
panna.marta Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor Napisano 24 Sierpnia 2015 dzięki! może ktoś jeszcze? Cytuj
silver Napisano 24 Sierpnia 2015 Napisano 24 Sierpnia 2015 A ja bym zinterpretowała tak zawiesiłaś obiadanie się i dokonała się radykalna zmiana. która była ci pisana więc nie wrócisz do starych nawyków. Cytuj
Gość Bethany Napisano 24 Sierpnia 2015 Napisano 24 Sierpnia 2015 Moim zdaniem karty pokazują, że waga zostanie na tym samym poziomie. Nie przytyjesz na wakacjach . Cytuj
Gość befimaka Napisano 24 Sierpnia 2015 Napisano 24 Sierpnia 2015 Myślę, że na wakacjach możesz nawet schudnąć. Wisielec XII, 10 monet i As kielichów mówią o tym, że poprzez wyrzeczenia osiągnęłaś stan, z którego jesteś zadowolona. Koło fortuny X i Śmierć XIII pokazują, że przezwyciężysz niesprzyjające okoliczności (lody, drinki, bita śmietana itp.) i wykorzystasz nowe możliwości na schudnięcie, jak np. spacer zamiast pojadania. Cytuj
babajaga33 Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Nie lubię siać defetyzmu, lubię dobre wróżby:-) Dlatego krótko i treściwie. Śmierć na końcu oznajmia, że weszłaś na ścieżkę nowego życia, dokonała się w Tobie głęboka przemiana i oprzesz się wszystkim kulinarnym pokusom jakie napotkasz na wakacjach, tym bardziej, że krok w tył nie wchodzi w rachubę. Za dużo już poświęceń byś miała to teraz zaprzepaścić:-) Cytuj
panna.marta Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 Weryfikacja: nie przytyłam! Ale jestem zdziwiona, bo na koniec wyjazdu niestety już uległam i szalałam z tym jedzeniem. Dziś byłam mierzona i wszystko jest jak było a nawet spadła mi trochę sama tkanka tłuszczowa Dziękuje za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi