adivino Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Czy zdam jutro państwowy egzamin teoretyczny na prawo jazdy? król kielichów, giermek monet, sprawiedliwość + król mieczy Nie wiem co lub kogo oznacza ten król kielichów. Raczej nie ma opcji żeby ktoś mi tam pomógł :icon_wink: Giermek monet to ja. Giermek monet to też nauka no i uczę się. Sprawiedliwość to karta karmy, więc to zależy ode mnie. Stawińska mówi, że giermek monet to zdany egzamin, więc przy tej sprawiedliwości to by pasowało. I król mieczy, więc chyba nawet bardzo dobrze zdany. Dobrze by było, bo już mam tego dość... Cytuj
Czarownica Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Ty jesteś w kielichowym, jako dobrej myśli. Bez Mieczowego powiedziałabym, że zdasz, natomiast, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie Mieczowy jest raczej surowym głosem "na nie". Kojarzy mi się z jednym z tych błędów, które dyskwalifikują (stworzenie zagrożenia na drodze np zajeżdżając komuś jego pas, niezatrzymanie się przed STOPem etc). Niemniej powodzenia, może się okazać, że będziesz miał surowego, nieprzychylnego i drętwego egzaminatora, a i tak zdasz (ja swego czasu zdałam dopiero gdy taki ... mi się trafił) Cytuj
Gość befimaka Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Król kielichów mówi o korzystnych dla Ciebie okolicznościach tego egzaminu. Natomiast Giermek monet o Twojej ambicji i chęci zdania egzaminu. Jeśli chodzi o Sprawiedliwość, to ona pokazuje, że jeżeli jesteś dobrze przygotowany, to nie będzie niespodzianek i zdasz. A Król mieczy potwierdza Twoje przygotowanie i jeżeli zachowasz spokój i nie będziesz się denerwował, to egzamin masz zdany. Cytuj
babajaga33 Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Sprawiedliwość na końcu to na pewno zdany egzamin. Zakończenie jakiegoś etapu:-) Cytuj
Grahanka Napisano 25 Sierpnia 2015 Napisano 25 Sierpnia 2015 Egzamin zdasz, choć egzaminator będzie surowy. Jutrzejsza data ma dobre wibracje, także wynik będzie pozytywny. Powodzenia! Cytuj
panna.marta Napisano 26 Sierpnia 2015 Napisano 26 Sierpnia 2015 Moim zdaniem masz szanse na to, żeby zdać. Powodzenia!!! Cytuj
Iwka78 Napisano 26 Sierpnia 2015 Napisano 26 Sierpnia 2015 jeżeli stres Cię nie zje, to zdasz! powodzenia! Cytuj
bimba Napisano 26 Sierpnia 2015 Napisano 26 Sierpnia 2015 też uważam że będzie surowy egzaminator ale nie trać głowy Cytuj
Gość Bethany Napisano 26 Sierpnia 2015 Napisano 26 Sierpnia 2015 Nie będzie lekko, ale według mnie zdasz . Cytuj
silyen Napisano 26 Sierpnia 2015 Napisano 26 Sierpnia 2015 Król kielichów to Twoje oczekiwanie na zdany egzamin, bardzo chcesz i uczuciowo podchodzisz do tematu. uczucia nie zawsze i wszędzie są dobrym doradcą. Giermek denarów może mówić o egzaminie, zdobywaniu doświadczenia kolejnego. Sprawiedliwość dla mnie to ocena tego co umiesz, surowa i bezwzględna, bo egzamin teoretyczny to nie jazda, a komputer który bezdusznie ocenia Twoje błędy i pomyłki. Król mieczy hmm...silna osobowość i chłodne intelektualne podejście może Ci pomóc zdać, albo to chłodny osąd egzaminatora na sali. Powodzonka:) Cytuj
silyen Napisano 26 Sierpnia 2015 Napisano 26 Sierpnia 2015 Król kielichów to Twoje oczekiwanie na zdany egzamin, bardzo chcesz i uczuciowo podchodzisz do tematu. uczucia nie zawsze i wszędzie są dobrym doradcą. Giermek denarów może mówić o egzaminie, zdobywaniu doświadczenia kolejnego. Sprawiedliwość dla mnie to ocena tego co umiesz, surowa i bezwzględna, bo egzamin teoretyczny to nie jazda, a komputer który bezdusznie ocenia Twoje błędy i pomyłki. Król mieczy hmm...silna osobowość i chłodne intelektualne podejście może Ci pomóc zdać, albo to chłodny osąd egzaminatora na sali. Ta sprawiedliwość nie jest jednoznaczną odpowiedzią. To raczej odpowiedź kart: zdasz jak się nauczyłeś. Powodzonka:) Cytuj
adivino Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Napisano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Zdałem ale 1 punkt i bym nie zdał Na początku spotkałem koleżankę, której nie widziałem od kilku miesięcy, też przyszła na egzamin A co do egzaminatora, to jedynym egzaminatorem jest komputer :-) Dzięki wszystkim Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez adivino Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi