freezz Napisano 26 Sierpnia 2015 Napisano 26 Sierpnia 2015 Witam serdecznie bardzo prosił bym o wróżbę chciałbym przyznać ze jestem troszkę na życiowym rozdrożu aktualnie i potrzebował bym informacji co dalej mnie czeka na najbliższą przyszłość moje dane Adrian 19.09.1986 chciałbym zapytać o życie uczuciowe oraz o życie materialne na najbliższy czas co mnie czeka na najbliższe pół roku sam ostatnio też sobie wróżyłem lecz nie mogę nic zinterpretować z tego rozkładu i chciałbym zapytać o pewna serię kart która mi wychodzi co ona może oznaczać 3 karty kochankowie , śmierć , władczyni z góry dziękuję za odpowiedz Adrian
freezz Napisano 26 Sierpnia 2015 Autor Napisano 26 Sierpnia 2015 Jeszcze powróżyłem sobie w kwestii miłości partnerstwa na najbliższe miesiące i wyszła mi taka kombinacja może ktoś mi wyjaśni jak mam to interpretować z 3 kart Diabeł , Słońce , Wisielec z góry dziękuje za pomoc jestem początkujący
Gość aksasyena Napisano 27 Sierpnia 2015 Napisano 27 Sierpnia 2015 Ad pierwszy rozkład... Wybór, porzucenie czegoś, żeby iść dalej i tam "dalej" - "szczęście i życie". Ad drugi rozkład... Przywiązanie do tego, co jest, wizja szczęścia w tym, ale... jej iluzoryczność i tak zostanie w końcu obnażona. Moim zdaniem oba rozkłady zachęcają do zakończenia pewnych spraw, zarówno uczuciowych (przede wszystkim), jak i zawodowych i... "Pójścia dalej".
Rekomendowane odpowiedzi