Maajula Napisano 29 Sierpnia 2015 Napisano 29 Sierpnia 2015 A więc wczoraj postawiłam koleżance mały rozkładzik na nurtujący ją problem, który dotyczy pewnego chłopaka z jej klasy którego ja nie znam, ale mniejsza z tym. Była ciekawa jak postrzega jej wygląd zew. I wyszło mi tak: Sprawiedliwosc 5 mieczy Rycerz Buław Czyli że ma coś surowego w wyglądzie?Ma swoje zdanie i jest względem innych nie tolerancyjna, pewna siebie i swoich racji, musi mieć ostateczne zdanie? Ocenia bez wyczucia i jest wyczulona na sprawiedliwość społeczną? 5 mieczy- czyli ze jest jej wyglądem rozczarowany? Wydawała mu się ładniejsza aż tu puf zmienila np. Fryzurę i wygląda według niego gorzej i czuje się rozczarowany jej wyglądem i zarazem oszukany bo inaczej sobie ja wyobrażał? Rycerz Buław- to natomiast atrakcyjność, wygodny sposób ubierania się i energiczne podejście do życia - Czyli ze mimo wszytko ona go w jakiś sposób jeszcze pociąga? Czy widzicie to inaczej? Bardzo proszę o wasze propozycje
Maajula Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Napisano 29 Sierpnia 2015 Czy może wydaje się na pierwszy rzut oka taka poważna, ale tak naprawdę jest atrakcyjna i luzacka ? Może znacie jakieś charakterystyczne cechy wyglądu dla tych kart?
Gość Euterpe Napisano 29 Sierpnia 2015 Napisano 29 Sierpnia 2015 zapoznaj się z regulaminem działu: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html przyjemnej lektury :-)
Rekomendowane odpowiedzi