Oxity Napisano 30 Sierpnia 2015 Napisano 30 Sierpnia 2015 Myśle ze zapoznałam się z regulaminem wiec spróbuje poprosić Państwa o interpretacje jeszcze raz. W pytaniu o uczucie jakim darzy mnie pan X wyszło kolejno: księżyc, gwiazda, 3 kielichy. Dodam ze pan X jest w związku małżeńskim i znamy się dopiero 3 niecałe tygodnie. Moja interpretacja: Gwiazda oznacza, ze chyba wpadłam w jego gust i go oczarowałam. Księżyc natomiast wskazuje na to ze kryje się z tym pomimo iż nie czuje potrzeby bliższej relacji. Takie trochę rozmyślanie. 3 kielichy wskazywać mogą na romans i tu nie rozumiem współistnienia kart w jedna całość. Jeśli coś znów złe zrobiłam wbrew regulaminowi proszę o zauważenie błędu i obiecuje ze już nie będę raczyć przeszkadzać. Proszę o interpretacje powyzszego rozkładu i życzę miłej nocki
Grahanka Napisano 30 Sierpnia 2015 Napisano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Jakim uczuciem pan X darzy Oxity? Pan postrzega Cie w karcie Gwiazda. Pokłada wiele nadziei w Waszej relacji. Poprawiasz mu humor. Przyjemnie mu z Tobą przebywać. Uwielbia o Tobie fantazjować. Marząc o Tobie karmi się złudzeniami. Wydawać by się mogło, że jest gotowy dużo poświęcić, ale towarzyszy mu lęk, że zostanie porzucony/odrzucony lub że sam bedzie musił zrezygnować z rodziny na rzecz nowego uczucia/ zauroczenia. Boi się dręczącego poczucia winy – nawet za grzechy jeszcze niepopełnione (boi się swoich myśli). Boi się romasu/ zdrady, że mgłoby to wyjśc na światło dzienne. Tak naprawdę nie chce rezygnować z żony, mysli o tylko romansie (3 kielichy). Proszę o nieinterpretowanie wątków niezgodnych z reg. Pytanie o uczucia innej osoby jest nieweryfikowalne.- Czarownica Edytowane 1 Września 2015 przez Czarownica reg.
silyen Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Nawet gdybyś nie napisała, że Pan jest w związku małżeńskim to karty to pokazały. Przy Księżycu i 3 kielichów to tajemnica, czyli jest ktoś trzeci. Gwiazda to jego nadzieje, że coś może się z tego urodzić, ale to raczej wzdychanie, bo jego związek na to nie pozwala. Proszę o nieinterpretowanie wątków niezgodnych z reg. Pytanie o uczucia innej osoby jest nieweryfikowalne. - Czarownica Edytowane 1 Września 2015 przez Czarownica reg.
ivi185 Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 a ja uważam, patrząc na kolejność kart,ze z tego jak najbardziej może nawiązac się romans Proszę o nieinterpretowanie wątków niezgodnych z reg. Pytanie o uczucia innej osoby jest nieweryfikowalne.- Czarownica
Rekomendowane odpowiedzi