Skocz do zawartości

Jedno pytanie o weekend. (ZWERYFIKOWANY)

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

W wakacje kilka razy odezwał się do mnie znajomy i pytał, kiedy moglibyśmy się spotkać. Umówiliśmy się wstępnie na pierwszy weekend września. Wątpię, czy to wypali, czy będzie pamiętał, więc postawiłam karty. Nie są dla mnie jednoznaczne, dlatego proszę was o pomoc w interpretacji.

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że spotkam się z kolegą do końca tego tygodnia?

paź kielichów, X Koło, 2 kielichów --> HB XII Wisielec, III Cesarzowa

Nie wiem, jak odczytać Koło Fortuny. Znajduje się między pozytywnymi i mówiącymi o kontakcie kartami. Może oznaczać, że spotkamy się nie w sobotę, ale np. w piątek, jak również, że ustalimy termin na inny tydzień. Wisielec też wskazuje na przesunięcie w czasie.

Cesarzowa mówi o moim zadowoleniu, obojętnie od wyniku sytuacji.

Obstawiam więc, że do spotkania nie dojdzie, ale będzie mi to na rękę.

Co myślicie?

Napisano

Pytanie jest o ten tydzień, więc powinniście się spotkać, ale coś się wcześniej wydarzy, że coś będzie trzeba zmienić. Przełożycie na inny dzień albo zmienicie miejsce.

Gość Euterpe
Napisano

myślę jednak, że do spotkania dojdzie.

paź kielichów to zaproszenie i chęci ku spotkaniu

koło - nieoczekiwane zmiany, ewentualnie drobne opóźnienie (np. korek na drodze)

2 pucharów = spotkanie face to face :)

może pojawić się opóźnienie, ale do spotkania dojdzie.

pomyślałam też, że X Koło fortuny może oznaczać również stolik lub pizzę w knajpie, a wtedy pazik będzie kelnerem i wy wtedy wychodzicie w 2 kielichów :)

Gość Linkinia
Napisano

WERYFIKACJA

Napisał do mnie późnym wieczorem, że możemy się już spotkać... a przecież ja nie jestem na jego zawołanie, że napisze o 20 i ja już rzucam wszystko i lecę. Zaprosiłam go do siebie (trwała impreza, koleżanka zaprosiła przyjaciół), ale odmówił. Innego dnia nie udało się nam spotkać z jego winy.

Serdecznie dziękuję za pomoc :bukiet:

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że spotkam się z kolegą do końca tego tygodnia?

paź kielichów, X Koło, 2 kielichów --> HB XII Wisielec, III Cesarzowa

Nie wiem, jak odczytać Koło Fortuny. Znajduje się między pozytywnymi i mówiącymi o kontakcie kartami. Może oznaczać, że spotkamy się nie w sobotę, ale np. w piątek, jak również, że ustalimy termin na inny tydzień. Wisielec też wskazuje na przesunięcie w czasie.

Cesarzowa mówi o moim zadowoleniu, obojętnie od wyniku sytuacji.

Obstawiam więc, że do spotkania nie dojdzie, ale będzie mi to na rękę.

Co myślicie?

Pytanie jest o ten tydzień, więc powinniście się spotkać, ale coś się wcześniej wydarzy, że coś będzie trzeba zmienić. Przełożycie na inny dzień albo zmienicie miejsce.

myślę jednak, że do spotkania dojdzie.

paź kielichów to zaproszenie i chęci ku spotkaniu

koło - nieoczekiwane zmiany, ewentualnie drobne opóźnienie (np. korek na drodze)

2 pucharów = spotkanie face to face :)

może pojawić się opóźnienie, ale do spotkania dojdzie.

pomyślałam też, że X Koło fortuny może oznaczać również stolik lub pizzę w knajpie, a wtedy pazik będzie kelnerem i wy wtedy wychodzicie w 2 kielichów :)

uważam, że się zrealizuje ;)