Gość Linkinia Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 W wakacje kilka razy odezwał się do mnie znajomy i pytał, kiedy moglibyśmy się spotkać. Umówiliśmy się wstępnie na pierwszy weekend września. Wątpię, czy to wypali, czy będzie pamiętał, więc postawiłam karty. Nie są dla mnie jednoznaczne, dlatego proszę was o pomoc w interpretacji. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że spotkam się z kolegą do końca tego tygodnia? paź kielichów, X Koło, 2 kielichów --> HB XII Wisielec, III Cesarzowa Nie wiem, jak odczytać Koło Fortuny. Znajduje się między pozytywnymi i mówiącymi o kontakcie kartami. Może oznaczać, że spotkamy się nie w sobotę, ale np. w piątek, jak również, że ustalimy termin na inny tydzień. Wisielec też wskazuje na przesunięcie w czasie. Cesarzowa mówi o moim zadowoleniu, obojętnie od wyniku sytuacji. Obstawiam więc, że do spotkania nie dojdzie, ale będzie mi to na rękę. Co myślicie? Cytuj
adivino Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 Pytanie jest o ten tydzień, więc powinniście się spotkać, ale coś się wcześniej wydarzy, że coś będzie trzeba zmienić. Przełożycie na inny dzień albo zmienicie miejsce. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 myślę jednak, że do spotkania dojdzie. paź kielichów to zaproszenie i chęci ku spotkaniu koło - nieoczekiwane zmiany, ewentualnie drobne opóźnienie (np. korek na drodze) 2 pucharów = spotkanie face to face może pojawić się opóźnienie, ale do spotkania dojdzie. pomyślałam też, że X Koło fortuny może oznaczać również stolik lub pizzę w knajpie, a wtedy pazik będzie kelnerem i wy wtedy wychodzicie w 2 kielichów Cytuj
Gość Linkinia Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 WERYFIKACJA Napisał do mnie późnym wieczorem, że możemy się już spotkać... a przecież ja nie jestem na jego zawołanie, że napisze o 20 i ja już rzucam wszystko i lecę. Zaprosiłam go do siebie (trwała impreza, koleżanka zaprosiła przyjaciół), ale odmówił. Innego dnia nie udało się nam spotkać z jego winy. Serdecznie dziękuję za pomoc Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że spotkam się z kolegą do końca tego tygodnia? paź kielichów, X Koło, 2 kielichów --> HB XII Wisielec, III Cesarzowa Nie wiem, jak odczytać Koło Fortuny. Znajduje się między pozytywnymi i mówiącymi o kontakcie kartami. Może oznaczać, że spotkamy się nie w sobotę, ale np. w piątek, jak również, że ustalimy termin na inny tydzień. Wisielec też wskazuje na przesunięcie w czasie. Cesarzowa mówi o moim zadowoleniu, obojętnie od wyniku sytuacji. Obstawiam więc, że do spotkania nie dojdzie, ale będzie mi to na rękę. Co myślicie? Pytanie jest o ten tydzień, więc powinniście się spotkać, ale coś się wcześniej wydarzy, że coś będzie trzeba zmienić. Przełożycie na inny dzień albo zmienicie miejsce. myślę jednak, że do spotkania dojdzie. paź kielichów to zaproszenie i chęci ku spotkaniu koło - nieoczekiwane zmiany, ewentualnie drobne opóźnienie (np. korek na drodze) 2 pucharów = spotkanie face to face może pojawić się opóźnienie, ale do spotkania dojdzie. pomyślałam też, że X Koło fortuny może oznaczać również stolik lub pizzę w knajpie, a wtedy pazik będzie kelnerem i wy wtedy wychodzicie w 2 kielichów uważam, że się zrealizuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi