Gość Gwiazdka7 Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 Sytuacja jest taka ze ciocia ma juz swoje lata i nie wie komu ma przepisac dom zapytałam wiec kart Co sie stanie gdy ciocia przepisze dom córce ? Sąd ostateczny Papiezyca wieza Co sie stanie gdy ciocia przepisze dom synowi? Umiar Słońce Cesarz Według mnie lepiej aby przepisała synowi bedzie Panem w tym domu i bedzie go dobrze prowadził a córka moze go doprowadzic do ruiny mimo ze poczatkowo moze zapowiadac sie dobrze.
Limitless Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 Widać jak na dłoni że lepiej aby przepisała dom synowi. Umiarkowanie, Słońce + Cesarz to na tyle dobra kombinacja, że naprawdę ciężko o lepszą. Natomiast w przypadku córki katastrofa jest nieunikniona (wieża), prawdopodobnie osoba ta ukaże się z innej, nieznanej dotychczas, złej strony.
Grahanka Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Porównując karty, syn wypada lepiej. Bardzo dobrze zaopiekuje się domem oraz ogrodem. Dom przetrwa pokolenia. Natomiast jeżeli chodzi o córkę (a myślę, że to jej przpisze), karty nie są złe. Sama karta wieży symbolizuje dom, który odremonetuje, sprzeda lub zburzy i postawi nowy. Patrząc ogólnie dojdą do porozumienia (umiarkowanie). Czy to możliwe, aby na tej działce powstał drugi dom? I tu moja ciekawość, pod jakim numerem jest dom?
Daria_Hexe Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Cześć Gwiazdka7 . Z pierwszego z rozkładów wynika,że dom zostanie przepisany córce. Sąd od razu to potwierdza oraz Wieża.To tak,jakby z przeznaczenia ten dom miał być dla niej i jest już to przesądzone.Sama ciotka chyba tez o tym w duchu już zdecydowała,tylko jeszcze głośno o tym nie mówi,gdyż to jeszcze sytuacja "zakulisowa". Wieża informuje o tym,że będzie należał do córki, gdyż Wieża oznacza też dom,miejsce zamieszkania. Z sumowania HB wychodzi Gwiazda.Odnosi się wrażenie,że ciotka ma większe zaufanie do córki.Ponad to,widać tu bardzo dobre perspektywy na przyszłość.Być może córka nawet coś fajnego z tym domem zrobi,może odnowi gustownie i zadba o niego wprowadzając powiew świeżości...i nastąpi jakaś zmiana. Czas pokaże. Pozdrawiam .
silver Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Patrząc na te karty jestem za córką, dlaczego? Widać, że dom powstanie z ruiny, córka sprawi, że miejsce będzie magiczne. Syn włoży w niego mało pracy Cesarz jest bierny i patrzy w inną stronę, choć słonko mówi, że ciepło i miło było by za jego rządów w tym domu.
aloa Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Przepisze dom corce, karty pokazuja , ze to lepsze rozwiazanie.Faktycznie corka lepiej nim bedzie zarzadzac.W wiezy dopatrywalabym sie remontu, odnowy.Moim zdaniem zadba dobrze o ten spadek, jesli ona go dostanie.
Arcan Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Synowi... będzie cesarzem domostwa...Córką może doprowadzić je do ruiny
panna.marta Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 córka go dostanie i nie będzie w nic inwestować, nic z nim robić. Syn zaś, będzie bardzo dobrze tym domem rządzić. Piękne karty na syna.
Rekomendowane odpowiedzi