anna.studentka Napisano 31 Sierpnia 2015 Napisano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Kilka pytan dotyczacego rozkladu. Dziekuje :-) Jak Ania moze go do siebie zblizyc? 4 kielichow, 2 bulaw. wytrwaloscia, oczekiwaniem, wycofaniem sie, brakiem nachalnosci. Jego 3 wady: 4 bulaw, 2 kielichow, 9 bulaw. nie bardzo lubi budowac fundamenty, niechetny do zwiazkow, dmuchajacy na zimne, przezorny. Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez anna.studentka Cytuj
Czarownica Napisano 1 Września 2015 Napisano 1 Września 2015 Niech się Ania zapozna z regulaminem działu i doda niezbędne dane Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 1 Września 2015 Napisano 1 Września 2015 Kilka pytan dotyczacego rozkladu. Dziekuje :-) Jak Ania moze go do siebie zblizyc? 4 kielichow, 2 bulaw. wytrwaloscia, oczekiwaniem, wycofaniem sie, brakiem nachalnosci. Jego 3 wady: 4 bulaw, 2 kielichow, 9 bulaw. nie bardzo lubi budowac fundamenty, niechetny do zwiazkow, dmuchajacy na zimne, przezorny. Ania powie "wiesz co, ja w sumie nie mam dzis czasu" , "nie zawracaj mi juz glowy" "nie wiem czy chce sie dzis z toba zobaczyc", generalnie postawa olewania go i niezdecydowania go przyciagnie wg tych kart jego wady ze nie chce trwalego zwiazku a luznych spotkan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi