h20kas Napisano 1 Września 2015 Napisano 1 Września 2015 Zaprosiłam koleżankę z daleka, mamy zamiar jechać na imprezkę Jak spędzę piątkowy wieczór? 9 pucharów ---> Sprawiedliwość ---> 5 mieczy suma Śmierć Nie wiem, ale odniosłam wrażenie, że spędzę ten wieczór sama (9 pucharów) oby nie, wydaje mi się, że wieczór całkiem ok, będę zadowolona, ale wydarzy się coś co mnie zainteresuje/zaciekawi. Cytuj
akszeinga1985 Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 Wybierzecie się gdzieś, jednak nie tam gdzie było wcześniej mówione i możecie nie być zadowolone. Cytuj
Gość befimaka Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 Wydaje mi się, że na planowanej imprezie nie będzie fajnie (może być drętwo) i wyjdziecie wcześniej. Jakoś te karty są mało imprezowe. Jednak wieczór może być udany, pomimo zmiany planów. Cytuj
silyen Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 A dla mnie 9 pucharów mówi o tym spotkaniu, o zaproszeniu i gościnności oraz planach że będzie fajnie miło i zabawowo. Sprawiedliwość zweryfikuje plany, albo nie przyjedzie, albo nie pójdziecie tam gdzie chciałyście się dobrze bawić. W końcu ta porażka okaże się w sumie dobrym rozwiązaniem, ale zmiana planów będzie. 1 Cytuj
Daria_Hexe Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Cześć h20kas . 9 Pucharów + Sprawiedliwość + 5 Mieczy = impreza... Z sumowania HB - Głupiec Myślę,że impreza będzie udana,na bogato,że tak powiem...i jedzenie i picie.W określonym gronie towarzyskim.Będzie raczej imprezą siedzącą,z dużą ilością rozmów,opinii na różne tematy oraz z dużą wymianą myśli oraz "starć" intelektualnych. Może skończyć się też na lekkim rauszu . Powinno być ciekawie. Powodzenia i baw się dobrze . 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 9 pucharów - dobra zabawa, dużo picia i jedzenia, doborowa atmosfera. Postać z mojej karty kojarzy mi się raz z gościem weselnym, a raz z kupcem zadowolonym z utargu sprawiedliwość + 5 mieczy - rozmowy, wyjaśnicie coś sobie, dowiesz się czegoś, postarasz się podjąć słuszną decyzję, coś zakończysz, cięta riposta. Cytuj
h20kas Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 WERYFIKACJA Impreza bardzo udana Koleżanka do mnie przyjechała, posiedziałyśmy trochę i wyszłyśmy na dyskotekę. Tańczyłam cały czas Ta sprawka + 5 mieczy mogła pokazać mój ból pleców, który mnie złapał gdzieś w połowie imprezy...albo to jak z kolegą "ganiałam się" po parkiecie. Tzn, że on przychodził tańczył z jakąś panną i patrzył się czy ja się na niego patrze...albo ja tanczylam z kolegą i wypatrywałam go, ogólnie jak dzieci, no ale cóż. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi