Gość Linkinia Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 Zrobiłam sobie rozkład na wydarzenia i zmiany w uczuciach od września do końca grudnia. Kilka informacji o mnie: jestem singlem, nie pracuję, ale od tego miesiąca zacznę praktyki w aptece. Od października wracam na ostatni rok studiów. Obiecałam sobie, że przemogę się i wyjdę do klubu raz na jakiś czas. Będę bardzo wdzięczna za pomoc i się zrewanżuję 1. Co było i nie wróci? - 10 mieczy Smutek i zranienie. 2. To co jest i przemija? - 6 buław Zadowolenie z tego, co jest. 3. To co pozostanie nadal? - As denarów, 6 denarów --> HB VII Rydwan Okazje, koleżeńskie relacje. 4. To co nadejdzie? - Gwiazda Zadowolenie, szczęście, nadzieja. 5. Najważniejsze wydarzenie? - 2 kielichów Randka lub nawiązanie bliskiej relacji. 6. Na co wpływu mieć nie będę? - 5 buław Na zainteresowanie, ruch w uczuciach, burzliwe emocje. 7. Co szczególnie zaskoczy? - 8 mieczy Jakieś informacje, które były przede mną ukrywane albo nie będę wiedziała, co mam robić. 8. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - 5 mieczy Zdrada, oszustwo. 9. Dobra rada kart - 3 mieczy W rozkładzie na uczucia taka karta... chyba mam się w nim nie angażować, bo same złe rzeczy tylko mnie spotkają... Cytuj
silyen Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 Zrobiłam sobie rozkład na wydarzenia i zmiany w uczuciach od września do końca grudnia. Kilka informacji o mnie: jestem singlem, nie pracuję, ale od tego miesiąca zacznę praktyki w aptece. Od października wracam na ostatni rok studiów. Obiecałam sobie, że przemogę się i wyjdę do klubu raz na jakiś czas. Będę bardzo wdzięczna za pomoc i się zrewanżuję Zmierzę się z tym:) 1. Co było i nie wróci? - 10 mieczy Twoje zablokowanie w tym co było dotychczas (jak sama napisałaś przemogłaś się i w sprawie zabawy i w sprawach zawodowych czy studiów) 2. To co jest i przemija? - 6 buław trudne pytanie do kart, na tak długi okres, ale patrząc na pozostałe, powiem że minie to co jest czyli zadowolenia z tego co jest, odpowiadało Ci tak jak jest i uważałaś to za sukces. 3. To co pozostanie nadal? - As denarów, 6 denarów --> HB VII Rydwan możliwości działania i nadejścia relacji, co może być wsparciem dla kogoś lub stworzyć nierówne szanse i w rydwanie dołożonym dać Ci przyspieszenie, wprowadzi Cię na dobre tory da początek czemuś. 4. To co nadejdzie? - Gwiazda O dla mnie to karta cudu, może przyniesie Ci wiarę w samą siebie, dodałbym jeszcze uważaj na ciążę 5. Najważniejsze wydarzenie? - 2 kielichów No właśnie a propos ciąży, to będzie spotkanie albo może poznanie, być może osoby podobnej do Ciebie w sensie mentalnym czy uczuciowym, ale to nie wielkie uczucia, a raczej coś co dopiero kiełkuje, ha może romans 6. Na co wpływu mieć nie będę? - 5 buław na burzliwe energie, na burzliwe relacje, na walkę sama ze sobą 7. Co szczególnie zaskoczy? - 8 mieczy Twoje uwikłanie się, wpadniesz w pułapkę, z której z pozoru będziesz myślała, że trudno wyjść 8. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - 5 mieczy wygraną, ale taką po której pozostanie smutek, odczucie co mi z tej wygranej skoro nawet nie mam się z kim nią cieszyć 9. Dobra rada kart - 3 mieczy zostanie ból serca, unikaj tego. no to się spisałem uff Cytuj
akszeinga1985 Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 1. Co było i nie wróci? - 10 mieczy Niepowodzenia i problemy. 2. To co jest i przemija? - 6 buław Trudne pytanie, osiągnęłaś cel- powróciłaś na studia, przemija niezadowolenie. 3. To co pozostanie nadal? - As denarów, 6 denarów --> HB VII Rydwan pozostanie nadal szczęście, okoliczności ci sprzyjają. 4. To co nadejdzie? - Gwiazda spokój, nowe pomysły, nowe uczucie. 5. Najważniejsze wydarzenie? - 2 kielichów początek miłości, romantycznych spotkań,zakochanie się. 6. Na co wpływu mieć nie będę? - 5 buław na przemiany psychiczne, konflikty 7. Co szczególnie zaskoczy? - 8 mieczy Zaskoczy się sytuacja , która wyda się beznadziejna. 8. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - 5 mieczy ktoś stanie się obojętny, doznasz zlekceważenia. 9. Dobra rada kart - 3 mieczy Uważaj bo może cię spotkać jakiś zawód miłosny, możesz się kimś rozczarować. Cytuj
Erza Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 1. Co było i nie wróci? - 10 mieczy Bolesny etap w miłości został zakończony. Były rozczarowania, łzy i złamane serce. 2. To co jest i przemija? - 6 buław Otrząsnęłaś się po tym, co było. Przyjaciele pomogli Ci przetrwać trudny czas. Odbudowałaś swoją pewność siebie. 3. To co pozostanie nadal? - As denarów, 6 denarów --> HB VII Rydwan Szanse są zawsze i one pozostają. Mniejsze, większe, ale zawsze są. Warto nadal poznawać, flirtować, rozglądać się, oceniać, przyciągać do siebie mężczyzn. 4. To co nadejdzie? - Gwiazda Konkretna szansa na stałą relację. 5. Najważniejsze wydarzenie? - 2 kielichów Związek. 6. Na co wpływu mieć nie będę? - 5 buław Ktoś może przeszkadzać lub zbyt wiele sprzecznych emocji będzie próbowało dojść do głosu. 7. Co szczególnie zaskoczy? - 8 mieczy To, co wydawać mogłoby się, że to TO, nagle stanie w miejscu. Pojawią się blokady, niechęć, chłód, niemożność porozumienia; ew. pan poznany w necie 8. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - 5 mieczy Być może poczujesz, że to To, a jednak z czasem okaże się, że to jednak nie to; dobre złego początki... 9. Dobra rada kart - 3 mieczy Bądź ostrożna i nie daj się ranić. Zapomnij o poprzednich niepowodzeniach. Całościowo widzę to tak, że poznasz pana (być może netowo), dojdzie do spotkania. Zakochanie, motylki w brzuchu, jakieś plany, ale potem któraś ze stron si wycofuje. Wszystko będzie działo się zbyt szybko, być może pewne deklaracje lub wydarzenia skłonią któreś z Was do zastanowienia się nad dalszym kontynuowaniem znajomości i dojdzie do zerwania. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Stycznia 2016 Napisano 1 Stycznia 2016 WERYFIKACJA Świetny rozkład, bardzo ładnie pokazał to, co się działo. Większość zinterpretowałam dobrze, poprawiłam to, co źle. Zobaczcie: 1. Co było i nie wróci? - 10 mieczy Smutek i zranienie. 2. To co jest i przemija? - 6 buław Zadowolenie z tego, co jest. 3. To co pozostanie nadal? - As denarów, 6 denarów --> HB VII Rydwan Okazje, koleżeńskie relacje. 4. To co nadejdzie? - Gwiazda Zadowolenie, szczęście, nadzieja. 5. Najważniejsze wydarzenie? - 2 kielichów Randka. 6. Na co wpływu mieć nie będę? - 5 buław Zabieganie o mnie. 7. Co szczególnie zaskoczy? - 8 mieczy Jednego wieczoru dwóch panów bardzo okazywało mi zainteresowanie. 8. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - 5 mieczy Lekceważenie, olanie. 9. Dobra rada kart - 3 mieczy Nie rób sobie nadziei. Dziękuję! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi