Oxity Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 Witam. Zadałam karta pytanie: co ona do mnie czuje ? Karty: cesarzowa, mag, 3 kielichy. Jest to moja znajoma, która jest lesbijka. Łączy nas jakoby przyjaźń chociaż ostatnio coś się popsuło. Czasem miałam wrażenie ze flirtowała czasem ze miała mnie za nic tylko koleżeństwo. Już się zamotałam. Miesiąc temu karty pokazały brak uczuć z jej strony a dziś ? Takie pozytywne karty. Jakaś zmiana ?
Gość grimmoire Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 obawiam się, że pytanie nie jest zgodne z regulaminem :warning: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych-i-nieznajacych-reguaminu-dzialu-interpretacji.html
Oxity Napisano 2 Września 2015 Autor Napisano 2 Września 2015 Ah tak ! Wiedziałam ze o czymś zapomniałam. Moja interpretacja: według mnie mag symbolizuje nowe uczucie, nieco ukrywane. Wstępna faza do związku. Cesarzowa może wskazywać na przekonywanie się do uczuć i zauroczenie. Kielichy wskazują na dobre wspólne towarzystwo. A co Państwo sadza ?
Gość grimmoire Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 Oxity zapomniałaś, ale o czymś innym o regulaminie - chodzi o przedmiot pytania :]
Oxity Napisano 2 Września 2015 Autor Napisano 2 Września 2015 Czyli się nie dowiem. No cóż trudno pozdrawiam
Daria_Hexe Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Wystarczy przeczytać regulamin,to się dowiesz .
Grahanka Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Widzi w Tobie ideał kobiety, przyjaciółki, partnerki i kochanki. Jesteś jej ucieleśnieniem marzeń. Jest gotowa na eksperymenty w miłości i seksie. Może zaproponować trójkąt.
Rekomendowane odpowiedzi