Skocz do zawartości

Moje oczekiwanie na 3 mies (ZWERYFIKOWANY)

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przeszłam przez piekło z powodu jednej osoby. Teraz oczekuje na kontakt z jego strony. Dałoby mi to ukojenie.

Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie, ze w ciagu 3 mies on sie ze mna skontaktuje: Swiat, 9 bulaw, 8 mieczy, królowa buław / Swiat jako moje osiagniecie celu, moj spokoj, sytuacja kiedy stanie sie to czego potrzebuje . 9 bulaw jako moja niechec do niego a 8 mieczy kontakt internetowy badz sms. Krolowa bulaw na koncu jako moja satysfakcja.

Gość Euterpe
Napisano

nie będzie kontaktu.

Musiałabyś się pierwsza odezwać (królowa buław).

Napisano

Tez mi się wydaje, ze nie będzie kontaktu z jego strony. Swiat - oddalenie, 9 Bulaw i 8 mieczy - stoja w miejscu. Krolowa Bulaw - raczej ty się odezwiesz

Napisano

Ja sie nie odezwe, chociazby z przycyzny ze nie mam zadnego kontaktu do niego. Zapytalam o moje oczekiwanie, jak ono sie zrealizuje. Czekam na ten kontakt z roznych powodow, ale nie sa one wystarczajace abym miala sama go inicjowac. Poza tym, nie mam jak nawet

Napisano

A ja się biję z myślami.

Ale moje odczucie to, że się odezwie...

Jestem bardzo ciekawa weryfikacji.

Napisano

Jak sama napisałaś w pytaniu było o spełnienie Twoich oczekiwań kontaktu, a nie czy on się skontaktuje z Tobą. Twoje oczekiwania pokazuje świat, czyli żeby był kontakt za jego strony. W 9 buław przysiadłaś i oczekujesz tego kontaktu. jednocześnie to Twój opór by zrobić ten krok, choć oczekujesz że kontakt nastąpi z drugiej strony. W 8 mieczy czujesz niepokój, lęk, zablokowałaś się w tym, że kontakt ma nastąpić, bo tego oczekujesz. No i tu pojawia się problem, bo rzeczywiście Królowa buław może wskazywać na to, że Ty coś z tym zrobisz. 3 miesiące to sporo czasu, możesz czasem gdzieś wpaść na niego i zaczniesz rozmowę lub coś w tym rodzaju. Pytasz o realizację Twoich oczekiwań, a nie to co siedzi w nim, czy chce czy nie tego kontaktu. Może być tak, że nie wytrzymasz i sama zainicjujesz w jakiś sposób kontakt.

Napisano

Dackis bardzo ciekawe podejscie do kart, ale co juz mogę zinterpretować, ze ten kontakt z mojej strony nie nastapi. Jedyne dlaczego czekam na odzew to dlatego ze chce uslyszec 'przepraszam'. Nie mam nr kom, fb, maila NIC. Jakby czlowiek nie istnial:)

Gość Bethany
Napisano

Z tych kart to nie będzie kontaktu, na pewno nie we wskazanym czasie tych 3 miesięcy, Świat według mnie oddala.

• 4 miesiące temu...