JagodowaTruskawka Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Przeszłam przez piekło z powodu jednej osoby. Teraz oczekuje na kontakt z jego strony. Dałoby mi to ukojenie. Jak zrealizuje sie moje oczekiwanie, ze w ciagu 3 mies on sie ze mna skontaktuje: Swiat, 9 bulaw, 8 mieczy, królowa buław / Swiat jako moje osiagniecie celu, moj spokoj, sytuacja kiedy stanie sie to czego potrzebuje . 9 bulaw jako moja niechec do niego a 8 mieczy kontakt internetowy badz sms. Krolowa bulaw na koncu jako moja satysfakcja. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 nie będzie kontaktu. Musiałabyś się pierwsza odezwać (królowa buław). Cytuj
Gość grimmoire Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Mysle ze nie bedzie kontaktu z jego strony Cytuj
Dako Napisano 3 Września 2015 Napisano 3 Września 2015 Tez mi się wydaje, ze nie będzie kontaktu z jego strony. Swiat - oddalenie, 9 Bulaw i 8 mieczy - stoja w miejscu. Krolowa Bulaw - raczej ty się odezwiesz Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 3 Września 2015 Autor Napisano 3 Września 2015 Ja sie nie odezwe, chociazby z przycyzny ze nie mam zadnego kontaktu do niego. Zapytalam o moje oczekiwanie, jak ono sie zrealizuje. Czekam na ten kontakt z roznych powodow, ale nie sa one wystarczajace abym miala sama go inicjowac. Poza tym, nie mam jak nawet Cytuj
pretoria Napisano 4 Września 2015 Napisano 4 Września 2015 A ja się biję z myślami. Ale moje odczucie to, że się odezwie... Jestem bardzo ciekawa weryfikacji. Cytuj
silyen Napisano 4 Września 2015 Napisano 4 Września 2015 Jak sama napisałaś w pytaniu było o spełnienie Twoich oczekiwań kontaktu, a nie czy on się skontaktuje z Tobą. Twoje oczekiwania pokazuje świat, czyli żeby był kontakt za jego strony. W 9 buław przysiadłaś i oczekujesz tego kontaktu. jednocześnie to Twój opór by zrobić ten krok, choć oczekujesz że kontakt nastąpi z drugiej strony. W 8 mieczy czujesz niepokój, lęk, zablokowałaś się w tym, że kontakt ma nastąpić, bo tego oczekujesz. No i tu pojawia się problem, bo rzeczywiście Królowa buław może wskazywać na to, że Ty coś z tym zrobisz. 3 miesiące to sporo czasu, możesz czasem gdzieś wpaść na niego i zaczniesz rozmowę lub coś w tym rodzaju. Pytasz o realizację Twoich oczekiwań, a nie to co siedzi w nim, czy chce czy nie tego kontaktu. Może być tak, że nie wytrzymasz i sama zainicjujesz w jakiś sposób kontakt. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 4 Września 2015 Autor Napisano 4 Września 2015 Dackis bardzo ciekawe podejscie do kart, ale co juz mogę zinterpretować, ze ten kontakt z mojej strony nie nastapi. Jedyne dlaczego czekam na odzew to dlatego ze chce uslyszec 'przepraszam'. Nie mam nr kom, fb, maila NIC. Jakby czlowiek nie istnial:) Cytuj
Gość Bethany Napisano 4 Września 2015 Napisano 4 Września 2015 Z tych kart to nie będzie kontaktu, na pewno nie we wskazanym czasie tych 3 miesięcy, Świat według mnie oddala. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi