Geranium Napisano 4 Września 2015 Napisano 4 Września 2015 Jak zrealizują się oczekiwania Pani X, że Pan Y złoży jej niezapowiedzianą wizytę? Trochę się pokłócili, oboje mieli po trochu racji, od rana bez kontaktu. Paź monet, mag, kochankowie. Z wizytą to nie bardzo wiem, ale na pewno się dzisiaj pogodzą. Być może dopiero po rozmowie nastąpi decyzja odwiedzin. Cytuj
Czarownica Napisano 4 Września 2015 Napisano 4 Września 2015 Rozumiem, że chodzi o Ciebie? Pan pierwszy wyciągnie rękę na zgodę i złoży propozycję spotkania, jednak nie widzę tu jakoby była to wizyta niezapowiedziana Cytuj
Geranium Napisano 4 Września 2015 Autor Napisano 4 Września 2015 Rozumiem, że chodzi o Ciebie? Pan pierwszy wyciągnie rękę na zgodę i złoży propozycję spotkania, jednak nie widzę tu jakoby była to wizyta niezapowiedziana Tak, chodzi o mnie Cytuj
Grahanka Napisano 4 Września 2015 Napisano 4 Września 2015 Pogodzicie się i jak najbardziej Cie czymś zaskoczy, może właśnie niezapowiedzianą wizytą. Mag jest pozytywnie nastawiony do życia, może nawet zagrać, jakby nic się nie stało. To będzie od „zaraz”, niespodzianka! Cytuj
aloa Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Pan sie odezwie, troche pozabiega, poczaruje .Bo bedzie mu zalezalo na spotkaniu.Tak pogodzicie sie, . Cytuj
Arcan Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Myślę,że raczej się zapowie i przyniesie mały upominek Cytuj
panna.marta Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 zapowie, ale nie wiem czy wygodnym terminie dla Pani X, ewentualnie będziecie dogrywać termin Cytuj
Arcan Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Mi się też tak wydaje w tym magu i kochankach...że z zapowiedzią Cytuj
Daria_Hexe Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Cześć Geranium. Słowo klucz: "oczekiwania". I w tych kartach widać wyraźnie tylko oczekiwania: iż druga strona wyciągnie rękę i zrobi to za mnie (Paz Denarów),tym samym porozmawiamy (Mag) i się pogodzimy (Kochankowie). Jak pisał Paulo Coelho: "Jeśli głęboko czegoś pragniesz,cały wszechświat będzie sprzyjał realizacji twojego pragnienia". Oby stało się tak,jak oczekujesz i sobie życzysz. Powodzenia Cytuj
Geranium Napisano 12 Września 2015 Autor Napisano 12 Września 2015 A wiec pogodzilismy sie oczywiscie jeszcze tego samego dnia, ale nie z inicjatywy pana, tylko mojej. Natomiast pan jak zwykle po czasie zrozumial blad i przepraszal. Cytuj
Geranium Napisano 13 Października 2015 Autor Napisano 13 Października 2015 Była, ale moja u niego, niecierpliwość poza tym tam mamy lepsze warunki do rozmowy, bo ja mieszkam z rodzicami, on sam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi