Skocz do zawartości

wrzesień silver(ZWERYFIKOWANY)

silver

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem sobie pielęgniarką na etacie, mam męża, bezdzietna. Karty Iluminatti, nie stosuję odwróconych, cała talia.

Wrzesień:

Aura: Diabeł, Król Pucharów, Rycerz Buław

Przezwyciężanie ograniczeń, swoich lęków, towarzystwo raczej męskie w tym miesiącu widać. Pokusy

Dom: 7 Pucharów, Mag, 9 Monet

Głowa pełna marzeń, nauka lub siedzenie w książkach i upiększanie domu lub planowanie remontu

praca: 8 Pucharów, 8 Monet, Koło Fortuny

Widać jakąś nostalgię, dużo pracy, ruch w interesie i przemieszczanie się częste

finanse: 3 Pucharów, Cesarzowa, 10 Monet

Jakaś radość się szykuje, finanse bardzo dobre, może dodatkowa premia lub nagroda czy wygrana

zdrowie:9 mieczy, Cesarzowa, Królowa Buław

Czymś będę się martwiła, ale ogólnie powinno być dobrze

uczucia: 8 Mieczy, 6 Mieczy, 3 Buław

Oj coś kiepsko w uczuciach w tym miesiącu wygląda na to, że oddalimy się od siebie trochę.

niespodzianka: 10 Pucharów, 2 Mieczy, 6 Pucharów

Tęsknota za domem, zabawa w gronie przyjaciół

ostrzeżenie: Król Pucharów, Śmierć, 4 Mieczy

Wydaje mi się, że jest zagrożenie życia u jakiegoś mężczyzny w rodzinie.

podsumowanie: Kapłanka, Słońce, Diabeł

Miesiąc pełen tajemnic pokus i słońca :)

Napisano

Aura: Diabeł, Król Pucharów, Rycerz Buław

Będzie to miesiąc pełen entuzjazmu, czas spędzony z mężczyzną- romans

Dom: 7 Pucharów, Mag, 9 Monet

Marzysz o zrobieniu czegoś nowego , wdrożeniu jakiegoś pomysłu.

praca: 8 Pucharów, 8 Monet, Koło Fortuny

Trochę nerwówka w pracy, nawet widać, że będziesz zostawać nadgodziny, dużo zadań do wykonania.

finanse: 3 Pucharów, Cesarzowa, 10 Monet

Finanse świetne, jest stabilizacja materialna i dobrobyt.

zdrowie:9 mieczy, Cesarzowa, Królowa Buław

Będziesz się martwiła czymś, być może pojawią się jakieś problemy ze skórą.

uczucia: 8 Mieczy, 6 Mieczy, 3 Buław

Będziecie trochę od siebie wyizolowani może przez pracę, będą chwilowe problemy.

niespodzianka: 10 Pucharów, 2 Mieczy, 6 Pucharów

Wybierzesz się w jakieś miejsce z dzieciństwa ze swoją rodziną, może będzie to rodzinne spotkanie.

ostrzeżenie: Król Pucharów, Śmierć, 4 Mieczy

Mężczyzna , ktoś bliski może zachorować, może nawet być w szpitalu.

podsumowanie: Kapłanka, Słońce, Diabeł

Pomyślny miesiąc, pełen radości, ale też romansowania.

Napisano

Z tymi nadgodzinami to już się zgadza bo 3 pracowników ubyło a pracy tyle samo.

• Moderator
Napisano

Aura - dość niespokojnie, wręcz nerwowo na tle emocjonalnym, diabeł i rycerz buław mówią o dość burzliwej atmosferze

Dom - realizacja jakiś planów, 7 pucharów to marzenia, mag to możliwości a 9 denarów to luksus, wygląda to jakbyś miała zrealizować jakiś zamysł, może coś kupisz, gdzieś wyjedziesz czy coś

praca - chyba przygnębienie pracą, dość taką żmudną w tej 8 denarów, koło fortuny to karta od losu - więc tak być musi, to Cie nei minie

Finanse - bardzo dobre finanse, cesarzowa to przecież karta spełnienia, 10 denarów to karta dostatku, więc grosza wam nie braknie na jakieś uciechy, chociaż jakiś wielkich pieniędzy to tutaj też nie widac. 10 denarów to takie spokojne życie na pewnym niewielkim luzie finansowym

Zdrowie - ciąża?:D

Uzucia - tak karty wstrzymania, jakiejs krótkiej rozłąki, może któreś z was ma jakiś wyjazd?

NIespodzianka - odnośnie Twojego zdrowia i ciąży?

Ostrzezenie - zgrożenia życia to tutaj nie ma, ale jakieś problemy zdrowotne owszem

Podsumowanie - kapłanka pozostawia Cie w opiecie, słońce mówi o szczęśliwym czasie a Diabeł o jakimś uwiązaniu doczegoś

Napisano

Aura : Ogólnie na pierwszym planie jakiś facet, może być trochę porywczy, atmosfera dość nerwowa. Widać jakieś ograniczenia.

Dom : Mag mi się kojarzy z nauką, albo leczeniem jakimś. 9 Monet - może zmienisz wystrój domu na jesień? :)

Praca: Widać, że będziesz bardzo aktywna, dużo pracy się szykuje, jakieś możliwe przetasowania w tym Kole.

Finanse: Ładne karty, może pójdziecie do jakieś restauracji, tak mi się kojarzą 3 Kielichy i 10 Monet. Może też coś na siebie wydać, inwestycja w wygląd w tej Cesarzowej :).

Zdrowie : No jakiś stres widać. Możesz być bardzo aktywna.

Uczucia : Najpierw jakieś ograniczenia widać, potem jakby lepiej, będzie się działo.

Niespodzianka : Jakieś spotkanie z kimś z przeszłości, może być to ktoś z rodziny ;).

Zagrożenie : Możliwa jakaś choroba u faceta z rodziny starszego

Podsumowanie : Ogólnie dużo radosnych chwil, Ty jako opiekunka i coś Cię będzie ograniczać w tym Diable ;)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Miesiąc pod wezwaniem Diabła okazał się ciężki pokazał groźby od pewnego pana w pracy. Atmosfera bardzo nerwowa i napięta. W domku zaczęłam wychodzić z porządkami przed zimowymi na prostą. Zebrałam trochę rzeczy na sprzedaż. Praca oprócz nerwów dużo pracy, dużo przemieszczania się. Finanse odrobinę lepsze ale dokopałam się do regulacji prawnych i mam szansę na dodatkowe choć nie w tym miesiącu. Zdrowie stres przeogromny więc zaczęłam brać leki uspokajające bo czasem aż mnie w piersiach dusiło. Ale nie dam się zapisałam się do psychologa. Uczucia kiepsko trochę oddalenia od partnera było bo nie chciałam go obarczać moimi problemami. Kilka kłótni też było. Niespodzianka o 6 rano któregoś pięknego dnia tuż przed wyjazdem do pracy przyjechał odwiedzić mnie tato i przywiózł mi karton wspaniałych węgierek na powidła. Zagrożenie nie pokazało się jak myślałam nikt nie zachorował choć mąż był u lekarza ale niczego się nie dowiedział. Miesiąc fajny ale cień Diabła kładł się dość poważnie. Mimo wszystko było też kilka radosnych chwil. Dziękuję za interpretacje.

• Lubię to! 1