aloa Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 jak potoczy sie moj zwiazek malzenski na przestrzeni roku? Jestem swiezo po slubie, mieszkam w innym kraju. 8 bulaw, glupiec, krol denarow Bardzo aktywne zycie, byc moze podroze.Nowy poczatek, dla mnie wsparcie finansowe w tym zwiazku. Cytuj
aloa Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 a może będzie dziecko To raczej nie mozliwe ze wzgledu na moj wiek. Cytuj
Arcan Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 no to Wasz związek będzie bardziej otwarty, rozrywkowy Cytuj
Lena75 Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Jak dla mnie to tu widac ze pierwsze skrzypce gra tu mąz i jemu bedzie wszystko podporzadkowane. Nawet nie wiesz kiedy zleci Ci ten pierwszy rok małzenstwa - widac poczatek nowej drogi. Cytuj
Grahanka Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Gratulacje! :--) To będzie beztroski okres. Wiele decyzji zostanie podjętych spontanicznie. Niewykluczone podróże. Towarzyszyć Wam będzie muzyka, alkohol i imprezy aż po świt ;--) Będziecie szastać pieniędzmi i spełniać swoje wszystkie kaprysy. Seks bez zabezpieczeń i na otwartej przestrzeni ;--) Jako ostrzeżenie, karty mogą mówić: jeżeli masz już plany na nadchodzący rok, pewne zadania moga nie dojść do realizacji i tylko na obiecankach się skończy. Jeżeli liczysz na zmianę, taka nie nastąpi, bo głupiec popełnia wciąż te same błędy, a przyszłość wcele nie okaże się bezpieczna. Nie brać kredytów, nie pożyczać pieniędzy. Cytuj
silver Napisano 6 Września 2015 Napisano 6 Września 2015 Szybko, na rozrywkach, radośnie, Król Denarów wszystko kręcić będzie się wokół Pana Wszystkiego Dobrego na nowej drodze życia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi