Skocz do zawartości

jak potoczy sie moj zwiazek malzenski na przestrzeni roku?

aloa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak potoczy sie moj zwiazek malzenski na przestrzeni roku?

Jestem swiezo po slubie, mieszkam w innym kraju.

8 bulaw, glupiec, krol denarow

Bardzo aktywne zycie, byc moze podroze.Nowy poczatek, dla mnie wsparcie finansowe w tym zwiazku.

Napisano
a może będzie dziecko

To raczej nie mozliwe ze wzgledu na moj wiek.

Napisano

Jak dla mnie to tu widac ze pierwsze skrzypce gra tu mąz i jemu bedzie wszystko podporzadkowane. Nawet nie wiesz kiedy zleci Ci ten pierwszy rok małzenstwa - widac poczatek nowej drogi.

Napisano

Gratulacje! :--)

To będzie beztroski okres. Wiele decyzji zostanie podjętych spontanicznie. Niewykluczone podróże. Towarzyszyć Wam będzie muzyka, alkohol i imprezy aż po świt ;--) Będziecie szastać pieniędzmi i spełniać swoje wszystkie kaprysy. Seks bez zabezpieczeń i na otwartej przestrzeni ;--)

Jako ostrzeżenie, karty mogą mówić: jeżeli masz już plany na nadchodzący rok, pewne zadania moga nie dojść do realizacji i tylko na obiecankach się skończy. Jeżeli liczysz na zmianę, taka nie nastąpi, bo głupiec popełnia wciąż te same błędy, a przyszłość wcele nie okaże się bezpieczna. Nie brać kredytów, nie pożyczać pieniędzy.

Napisano

Szybko, na rozrywkach, radośnie, Król Denarów wszystko kręcić będzie się wokół Pana :) Wszystkiego Dobrego na nowej drodze życia.