Skocz do zawartości

Czy wroce w przyszlosci do polski?

aloa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy wroce w przyszlosci do Polski?

10 mieczy, giermek mieczy, 3 bulaw.

Takie mam plany aby za kilka lat ja i moj maz wrocic do polski.Bardzo tesknie za moim krajem.Mam tylko jego i jestem tu samotna.

Chyba tak widzialabym to w 10 mieczy.Zamkniecie wszystkiego.Po jakichs rozmowach, decyzjach, 3 bulaw- to karta ruchu, moze pokazuje wlasnie powrot do kraju.

Bardzo prosze Was o pomoc.

Napisano

Z tych kart nie wynika żebyś miała wrócić, widać twój ciężar, tęsknotę, szarpanie się z myślami. Postaraj się zaakceptować sytuację, rozumiem, że tęsknisz za krajem. Tylko jak czegoś bardzo pragniemy to widzimy tylko blaski, cienie się zacierają. Niestety w kraju nie jest różowo. Wrócić możesz zawsze a z czego będziecie żyć? Poszukaj znajomych, którzy pomogą ci oswoić się trochę, pójdź na kurs językowy. Powodzenia :)

Napisano

Paź mieczy dużo myśli i analizuje. Czujesz smutek. Długo będziesz odwlekać ten moment, aż wreszcie powiesz "dość" (10 mieczy). Podejmiesz decyzję o powrocie, bo 3 pałki to podróż. Na karcie 3 Buławy Ridera Waita widać mężczyznę, który patrzy w morze, zostawia przeszłość za sobą i otwiera się na nowe. Z sumy mamy XIII Śmierć, czyli całkowita zmiana, przeprowadzka, która może wiązać się ze zmianą w życiu. Może to nastapić najwczesniej za 2 lata, wiosną.